Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şimdiki Çocuklar Çok Rahat!

Türkiye’nin enerjik çocuk tekstili yeni sezona damgasını vuruyor.  2014 – 2015 Sonbahar – Kış sezonunda da çocuklar ile Akdeniz Rüzgarı es...

Türkiye’nin enerjik çocuk tekstili yeni sezona damgasını vuruyor.  2014 – 2015 Sonbahar – Kış sezonunda da çocuklar ile Akdeniz Rüzgarı estirmeye devam ediyor.

Akdeniz modasının öncü markası yeni sezona çocuk koleksiyonu ile giriş yapıyor. Uygun fiyatları ve rahat ürünleri ile dikkat çeken marka, 3 - 8 ve 8 – 14 yaş gruplarında, çocuk ve gençler için hazırladığı serileriyle öne çıkıyor.

DeFacto, moda renklerle son trendleri buluşturduğu kaliteli ürünlerini, ailelerin ve çocukların beğenisine sunuyor.

Moda tutkunu küçük hanımlara stil sahibi tasarımlar…
Modern ve şehirli bir tarza sahip DeFacto kız çocuk koleksiyonunda; moda olan scuba etekler, deri detaylı ürünler, tutu etekler, ekoseler, mücevher detaylı yakalar, kalın kışlık deri montlar ile eğlenceli t-shirt ve sweatshirtler birlikte yer alıyor.

3 – 8 yaş kız çocukları için hazırlanan bayram koleksiyonunda, küçük hanımların şıklığına şıklık katacak dantel, tül, sim, taş detaylarıyla zenginleştirilmiş ürünler dikkat çekiyor.

Moda tutkunu genç kızlar için hazırlanan 8 – 14 yaş koleksiyonunda ise ‘College’ akımının etkileri görülüyor. Ekose, tül, deri görünümlü detayları, cool ve trendy bir tarzda birleştiren DeFacto, elbiseden eşofmana kadar tüm ürünlerinde rahatlık ve şıklığı genç kızlarla buluşturuyor.

Beyler papyonlarla şık; sweat’lerle rahat…
erkek çocuk koleksiyonunda deri ve kadife yamalar, pantolon askıları, kapitone desenler, ekoseler, çift yaka detayları, papyon ve kravatlar, şal yakalar ile zenginleşen özel ürünler ile eğlenceli tshirt ve sweatshirtler, chino pantolonlarla birlikte sizleri bekliyor.

3-8 yaş erkek çocuk Bayram koleksiyonu için hazırlanan Havacı teması; sarı ve turuncu detaylı bordo, lacivert, toprak renklerinden oluşuyor. Papyonlu gömlek, Ekoseliler, örme ceket, chino pantolonların deri detay ve armalarla şıklaştırıldığı, aristokrat bir koleksiyon küçük beyleri bayramda istedikleri şıklığa taşıyor.

8 – 14 yaş erkek koleksiyonunda College modası, rugby teması ile birlikte harmanlanıyor. Lacivert, Bordo, Gri, Ekru, Taba renklerinden oluşan koleksiyonda ekose gömlekler, desenli trikolar, fermuarlı ve baskılı sweatshirtler dikkat çekiyor. Kapitone ve Deri detayların yoğun olarak işlendiği ürünler, yakışıklı gençleri cool ve rahat bir bayram için Defacto’ da bekliyor.

Lisanslı ürünler çocuk koleksiyonuna renk katıyor…
DeFacto’ nun çocuklar için hazırladığı lisanslı ürün koleksiyonunda ise Angry Birds, F.C. Barcelona, Fırat, MTV ve Winx karakterlerine yer veriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi