Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

125. Yıl Lee® Özel Koleksiyonu

Lee®’nin 125. yıldönümü, bir yıl boyunca çok özel projeler ve heyecan verici etkinliklerle kutlanıyor. Markanın konuk listesinin en üst sıra...

Lee®’nin 125. yıldönümü, bir yıl boyunca çok özel projeler ve heyecan verici etkinliklerle kutlanıyor. Markanın konuk listesinin en üst sıralarını, ikonik denim markasının en popüler modellerini yeniden yorumlayan ve Lee®’nin dört sevilen modeline farklı bir yön veren tasarımcılar oluşturuyor. Lee 125. Yıl Özel Koleksiyonunu gururla sunar.

Sanat, kalite ve uyum konusundaki tutkularını Lee®’nin kapsül koleksiyonuna taşıyan tasarımcılar, stil konusunda kendi özgün yaklaşımlarıyla koleksiyonun dört farklı yönünü ortaya çıkarıyorlar. Her biri hâlihazırda kendi başarılı markasını yaratmış olan bu tasarımcılar, Lee®’nin geçmişten günümüze taşınan ikonik modellerini mükemmel bir şekilde yorumluyorlar.

Bu özel kapsül koleksiyonu hazırlayan tasarımcılar arasında, lüks jean markası Prps’in yaratıcı direktörü Donwan Harrell; kadın giyim markası Sessun’dan Emma François; İsveçli jean kralı Örjan Andersson ve Filles à Papa’nın Belçikalı tasarım üçlüsü Sarah ve Carol Piron ve Gregory Derkenne yer alıyor.

Andersson’ın tasarıma alternatif ‘Do It Yourself’ yaklaşımı ile yola çıkarak Lee® erkeği için tasarladığı koleksiyon, projeye çağdaş ve coşkulu bir karakter getiriyor. Temiz kademeli yıkamaya sahip ürünler, yamalı ve rock-estetik görünümlü siyah jeanlerle kombine ediliyor. Örjan, Lee®’nin iyi bilinen jeanini sakin, slim, unisex bir silüet ile kutluyor.

Amerikalı lüks erkek jean markası Prps’in dev denim ustası Donwan Harrell, kendi tasarım büyüsünü koleksiyona ekliyor ve kendine güvenen yıkamalarla birlikte heyecan veren görsel uygulamaları ortaya koyuyor.

Lee® kadını için, kült kadın giyim markası Filles à Papa’nın arkasındaki Belçikalı tasarım üçlüsü Sarah ve Carol Piron kardeşler ve Gregory Derkenne, Amerikan spor giyimine olan ortak aşkları, özgün şıklık duyguları ve rock‘n’roll ruhundan yola çıkarak, seksi, geceye özgü ve rahat bir görünüm yaratıyorlar.

Kendi rafine ve lüks tasarımını projeye katmak için Lee® ile birlikte çalışan Paris’in kadın giyim markası Sessùn’un kurucusu Emma François’nın taze ve kadınsı estetiği ile koleksiyon dengeleniyor. Uzaktaki kültürler, müzik, sanat ve ikinci el kültüründen esinlenen koleksiyon, küçük bir parça ya da ince bir keşif üzerine kuruluyor. Bu haliyle, Lee®’nin yaklaşımına paralel olarak, Emma’da özenli bir şekilde detaylara odaklanıyor.

2014 Sonbahar Kış sezonunda mağazalarda satışa sunulacak olan Lee®’nin 125. Yıl Koleksiyonu, hem Lee®'nin gerçek mirasını, hem de geleceğe odaklanan görünümünü vurgulayan gerçekten özgün bir jean deneyimini sunuyor. Kutlama için bir araya gelen dünyanın en iyi çağdaş yaratıcıları ile birlikte Lee; 125. yıldönümü için mükemmel bir final yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe