Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hayatınıza hareket katın!

Spor ayakkabılar hayatınızın her anı için kullanışlı birer alternatif olarak FLO koleksiyonunda sayısız seçenekle yerini alıyor. Hayatın...


Spor ayakkabılar hayatınızın her anı için kullanışlı birer alternatif olarak FLO koleksiyonunda sayısız seçenekle yerini alıyor. Hayatına rahatlık ve hareket katmak isteyen herkes, FLO’nun renkli ve konforlu modeller sunan spor koleksiyonunda aradığını buluyor.

Mevsim ne olursa olsun spor ayakkabılar zirvedeki yerini koruyor. İster hafta sonu rahatlığı, ister yürüyüş, koşu, futbol gibi sporlar için FLO’nun spor ayakkabı koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. Her yaştan kadın ve erkekler için ideal modeller sunan FLO’nun spor koleksiyonundaki erkek modellerinde siyah, beyaz, gri, lacivert ve bordo gibi her kıyafete uyum sağlayabilecek renkler ön plana çıkıyor. Kadın modelleri ise pembe, beyaz, mavi gibi renklerin hakimiyeti altında!

Spor ayakkabılarda detaylar konuşuyor!
Renkli tabanlar ve bağcıklar spor ayakkabılara renk katarken; sezon trendi olan kapitoneler spor ayakkabılarda da kendini gösteriyor. Gizli topuklu modeller kadınların favorileri arasında yer alırken; metalik etkiler ve fermuar kullanımları ise farklı tarzlara öncülük ediyor. Süet detaylar ile kalın ve dişli tabanlar da spor ayakkabılara farklı bir hava katıyor.

Yağmura, çamura meydan okuyun…
FLO’nun su geçirmez modelleriyle mevsimin zorlu hava koşullarında bile rahat hareket etmeniz mümkün. Doğadan uzak kalmadan dilediğiniz sporu yapabilmeniz için dayanıklı ve konforlu outdoor modeller tam size göre! FLO’nun spor koleksiyonunda yer alan, futbol tutkunu beylere özel renkli ve dayanıklı kramponlarla da maçlar daha eğlenceli geçeceğe benziyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi