Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış Soğuğuna Meydan Okuyoruz

Şehirli kadının enerjisini ve gücünü yansıtan zamansız tasarımlarıyla, 27 yıldır sofistike parizyen tarzının temsilcisi Barbara Bui, masumiy...

Şehirli kadının enerjisini ve gücünü yansıtan zamansız tasarımlarıyla, 27 yıldır sofistike parizyen tarzının temsilcisi Barbara Bui, masumiyetin ve zarafetin rengi ekru tonlarındaki romantik tasarımlarıyla kış soğuklarına meydan okuyor.

Anvelop pançolar, pelerinler ve paltolarla görkemli hacimlerin vurgulandığı koleksiyondaki tasarımlar, vahşi doğadan ilham alan kalın örgüler, belirgin desenler, kaplumbağa ve kabuk desenleri, deri işlemelerle zenginleşiyor.

Özel davetler için punk-rock klasiği, tüm aykırılığı ile ceketleri süslüyor. Koleksiyonda yar alan kat kat giyilebilen tasarımlar sonsuz kombin seçenekleri sunarken, transparan uzun parçalar ve kısa kazaklar dikkat çekiyor. Kısa deri pantalonlar, japon stili bol pantolonlar kovboy çizmeleri ya da seksi punk botlarla tamamlanıyor.

Sert materyaller, neoprene kumaşların rock havası, Londra stili şık kesim ve dikişler, frag palto ve kuyruklu parçalarla gösterişli silüetlerin yoğun olarak kullanıldığı Barbara Bui, 2014 Kış koleksiyonunda yer alan zımbalı ceketler adeta güçlü bir zırh gibi vücudu sarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi