Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mutfak Dekorasyon Trendleri

Her geçen gün mutfaklar oturma odalarındaki şıklığa biraz daha yakınlaşıyor. Mutfak dolapları zarif birer mobilya, eskiden atıştırmalık ol...

Her geçen gün mutfaklar oturma odalarındaki şıklığa biraz daha yakınlaşıyor. Mutfak dolapları zarif birer mobilya, eskiden atıştırmalık olarak kullanılan masa ve sandalyeler ise oturma gruplarına evriliyor. 


Konforlu sedirler, renkli aksesuarlar ve her zevke hitap eden tasarımlar ile mutfaklar büyük bir yenilenme dönemine girdi. Dekorasyon tutkusu evin diğer alanlarından mutfaklara sıçrarken son moda ve kullanışlı trendler mutfağı yenilemede bizlere yol gösteriyor.

Beyaz Dolaplar
Her dönemde kullanılmış ve kibar görüntüsüyle mutfakların havasını yumuşatan beyaz dolaplar yine çok moda. Her tip mutfakla ve birçok mimari tasarımla kusursuz uyum sağlamaları en büyük avantajları. Geleneksel, modern, country... Mutfak dekorasyonunuzda tercihiniz ne olursa olsun beyaz rengin verdiği ferah atmosfer birçok tasarımı şık bir şekilde tamamlamaktadır.

Paslanmaz Çelik Eşyalar
Beyaz eşyalarda uzun süredir devam eden bir trend de paslanmaz çelik ev aletleri. Fırın, buzdolabı hatta çöp kovasında bile yer verilebilen gümüş çizgiler, mutfaklara sofistike bir hava veriyor. Üstelik yüzeyinde parmak izi bırakmaması sebebiyle de oldukça kullanışlılar.

Kiler
Çok mutfak malzemesine sahip büyük aileler için ideal bir uygulamadır kiler. Evinizde bunun için ayrılmış özel bir oda olmasa bile kendi alanınızı yaratabilirsiniz. Kapalı kapılar ardında duran konserveler, yemek malzemeleri, havlu, folyo gibi araçlarınızı bu alanda depolayarak mutfağınızı ferahlatabilirsiniz. Böylece göz önünde duran fazlalıklardan kurtulmuş olacak, mutfağınıza dilediğiniz tasarımdaki aksesuarlara rahatlıkla yer açabileceksiniz. Sadece günlük hayatta sıkça kullandığınız malzeme ve gereçleri mutfağınızda tutun, diğerlerini kilere koyun. Böylece daha düzenli ve geniş bir alana sahip olacaksınız.

Teknoloji
Teknoloji geliştikçe ve biz de teknolojinin getirdiği yeniliklere alışmaya başladıkça hayatımızı kolaylaştıracak elektronik aletlerin mutfaklara girmesi de kaçınılmazdı. Sadece mutfak robotları veya diğer yemek pişirmede kullanılan araçlar değil, yaşam alanlarımızı renklendirecek alternatifler de mevcut. Örneğin duvara monte edilen televizyonlar mutfaklarda az yer kaplaması sebebiyle tercih edilen bir uygulamadır. Bunun yanında, mutfağı bir yaşam alanına dönüştürmeyi amaçlayan ses sistemleri, bilgisayarlar evin her tarafında olduğu gibi mutfaklarda da karşımıza çıkıyor.

Farklı Ülkelerin Trendleri
Her ülkenin yaÅŸam biçimi ve dolayısıyla ihtiyaçları farklıdır. Bu sebeple her ülkede ortaya çıkan trendler de birbirinden ayrılarak büyük bir çeÅŸitlilik saÄŸlamaktadır. DecoZone’da yer alan farklı ülkelerin mutfak tasarımları ise bu trendlerin ne kadar farklılaÅŸabileceÄŸini göstermektedir.

Dekorasyon yaparken bu örnekleri incelemek ve farklı uygulamaları gözden geçirmek her zaman için size ilham verecektir.

Adı geçen DecoZone yazısı: http://deco.zone/5-ulkeden-5-farkli-mutfak-tasarimi/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi