Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tarz Sahibi Kadınların Bu Kış Kombinleri

Kadın giyiminin öncü markası Home Store, koleksiyonundaki birbirinden şık ve tarz ürün gruplarıyla, moda severleri kendine hayran bırakıyor...


Kadın giyiminin öncü markası Home Store, koleksiyonundaki birbirinden şık ve tarz ürün gruplarıyla, moda severleri kendine hayran bırakıyor. Home Store mağazalarını süsleyen farklı türde kombinler, modanın merkezine giden yolun kapılarını açıyor.

Şık giyinmeyi bilen kadınların markası Home Store, koleksiyonunda yer alan birbirinden zarif ve trend ürünleriyle tüm bakışları üzerine topluyor. Home Store koleksiyonlarını birbirleriyle kombinleyen kadınlar, top model edasıyla sokak modasının nabzını tutuyor.

Home Store’da yer alan ve birbirleriyle uyum içerinde tasarlanan ürünler rahatça kombin yapma imkanı sunuyor. Renk ve detaylardaki nüanslarla birbirleriyle uyumlu ürünler tercih eden kadınlar, etek, elbise, pantolon, hırka ve ceket gibi farklı kombin alternatifleri oluşturarak tarzlarına hoş bir yorum katıyor.

Home Store tasarımcıları tarafından önerilen, sezonun trendleri arasında yer alan salaş model hırka ve aynı renk tonlarındaki merserize elbiseyle yapılan kombin, toprak tonlarındaki diğer aksesuarlarla birleştiğinde şıklığın portresini çiziyor. Elbisenin zerafeti, hırkanın rahatlık ve şıklığıyla birleştiğinde sonbaharın kışa döndüğü günlerde vazgeçilmez bir kombin oluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe