Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Townsman Classic İle Şehri Yaşa

Kiğılı 2014-15 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu doku ve desen oyunlarıyla dikkat çekiyor. İngiliz Dandy stilinin hakim olduğu “Townsman Classic...


Kiğılı 2014-15 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu doku ve desen oyunlarıyla dikkat çekiyor. İngiliz Dandy stilinin hakim olduğu “Townsman Classic” yelekli ceket koleksiyonunda Kiğılı, geleneksel ile modern tarz arasında yeni bir denge kuruyor.

Kiğılı koleksiyonu bu sezon rahatlık ve zekayla dolu. Günün her anında giyilebilecek nostaljik stiller sunan Kiğılı, “Townsman Classic” koleksiyonu ile erkek stiline çağdaş bir yorum getiriyor. 18. yüzyılın İngiliz modasından ilham alınarak hazırlanan Kiğılı ceket koleksiyonunda, Dandy stili Kiğılı tasarımlarında yeniden canlanıyor.

Seçkin şıklığı ile hatırladığımız bu dönemin stil trendleri arasında ekose desenli yelekli ceketler ön planda. Kiğılı’nın yeni gözdesi “Townsman Classic” koleksiyonu, bu sezon dolapların kilit oyuncusu rolünde!

Ekose desenler ile kahve ve bordo renklerinde üretilen ceketler, içindeki yelekler ile eşsiz bir uyum sağlıyor. Ceketin kol aplikelerindeki kumaşlarla aynı desenlerde üretilen yelekler ise ayrı olarak satılabiliyor. Her bedene uyum sağlayan kalıplar ile üretilen Kiğılı “Townsman Classic” koleksiyonu, bu sezon size farklı bir hava katacak. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi