Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Deri”n Moda!

Her sezon moda olan deri kıyafetler bu sezonda da yükselişinden hiçbir şey kaybetmiyor ve farklı alternatiflerle karşımıza çıkıyor.  Art...

Her sezon moda olan deri kıyafetler bu sezonda da yükselişinden hiçbir şey kaybetmiyor ve farklı alternatiflerle karşımıza çıkıyor. 

Artık zamansız şıklık yakalayan moda tutkunu kadınlar sadece aksesuarlarında değil, günlük stillerinde ve ofis hayatında da deri parçalarla dikkatleri çekiyor.

Mizu Collection’da yer alan parçalar arasında bu sezon çok trend olan mini ve midi boy deri etekler yer alıyor. Eski zamanlardan beri modası hiç geçmeyen deri etekler, günümüz çizgisinde harmanlanarak hayat bulmaya devam ediyor. 1950’lerin akıllardan silinmeyen stili diz altı etekler deriyle bütünleşerek modern görünümün kapılarını aralıyor. Deri eteklerin yanı sıra deri bluzları da koleksiyonunda bulunduran marka feminen tarzı benimseyelenlerin tercihi oluyor.

Klasik giyimden vazgeçemeyen kadınlar deri pantolon ve deri taytlarla kombinler yaratırken, derinin en yakıştığı renklerden siyah dışında bordo, haki gibi alternatifler stil farkını ortaya koymayı isteyen kadınları mizu.com adresinde bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe