Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda dünyası Rita Ora koleksiyon lansmanında

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora’nın adidas Originals için hazırladığı koleksiyon Zorlu Center adidas Mağazası’nda gerçekleşen lansman v...

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora’nın adidas Originals için hazırladığı koleksiyon Zorlu Center adidas Mağazası’nda gerçekleşen lansman ve alışveriş partisi ile tanıtıldı. 

Ayşe Kucuroğlu, Başak Dizer, Sibel Arna, blogger Nil Ertürk ve bir çok moda editörünün katılımıyla gerçekleşen organizasyonda sezon içinde satışa sunulacak 5 farklı kapsül koleksiyon Rita Ora’nın sarı saçları ve özel makyajı uygulanmış mankenler tarafından tanıtıldı.

adidas Originals x Rita Ora kapsül koleksiyonlarından Black’, ‘Pastel’ ve ‘Color Block’ 10 Eylül’den itibaren seçili adidas mağazaları ve http://shop.adidas.com.tr/ adresinde satışa sunuluyor.
Rita Ora’nın adidas Originals için hazırladığı Sonbahar/ Kış koleksiyonları:

‘Black’ koleksiyonunda kaygan ve esnek deriden hazırlanan siyah parçalardan oluşuyor. Rita Ora’nın simgesi olan sürüngen desenleri karanlıkta parlıyor. Yeniden yorumlanan adidas Originals klasik ayakkabı modelleri ile eklektik tasarımlar ayaklarda yerini alıyor.

‘Pastel’ koleksiyonu gün batımı tonlarından ilham alıyor; tasarımlarda toz pembeler ve yumuşak sarılar yer alıyor. Koleksiyondaki kanat desenleri Rita Ora’nın dövmesinden esinleniyor. Kesik omuzlar ve kalçalar, yarasa kollu parçalar, vücudu saran body suit ve yüksek belli şortlar ortaya cesur siluetler çıkarıyor.

‘Colourblock Pack’ koleksiyonu gün batımı renklerini uçlara götürüyor ve tasarımlarda canlı pembe, mavi ve sarıyı transparan detaylarla bloklar halinde bir araya getiriyor.

‘Spray’ koleksiyonu göz kamaştıran metal renk üzerine sıçratılmış siyah boya görünümünden oluşuyor. Siluetlerde asi sokak sanatı ve sokak modası sportif şıklıkta bir geliyor.

‘Roses’ koleksiyonunda ise doğanın kaosu içerisinde açmış güller bir renk ve detay patlaması içerisinde bir araya geliyor. Gece yarısı mavisi desenler için canlı bir fon oluştururken, salaş boyfriend kesimleri gösterişli feminenlik ile zıtlık oluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi