Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuyan Günler Stilinizi Dondurmasın!

Stil deyip geçmeyin… Yaşam tarzınız, hayata bakış açınız, duruşunuz hakkında ilk bakışta tüm ipucunu veren en önemli etki stilinizdir. S...


Stil deyip geçmeyin… Yaşam tarzınız, hayata bakış açınız, duruşunuz hakkında ilk bakışta tüm ipucunu veren en önemli etki stilinizdir. Soğuyan havalarla birlikte ısınmak önem kazandığından stili ikinci plana atmak Lee® kadın ve erkeklerine yakışmaz!

Amerika’nın ünlü denim markası bu sene 125.yılını kutlayan Lee®, koleksiyonunda bulunan çarpıcı dış giyim parçalarıyla moda tutkunlarının yanında oluyor ve her daim göz alıcı görünmelerini sağlıyor.


Lee®’nin efsaneleşmiş denim pantolonlarıyla da harika bir uyum yakalayan dış giyim ürünleri başlı başına stil farkınızı ortaya koyuyor. Koleksiyonda bulunan parkalar renkleri ve kürk detaylarıyla sezonun en çarpıcı trendine selam verirken, kadınlar da oversize hırkalar da oldukça dikkat çekiyor.
Daha klasik modellerden hoşlanan kadın ve erkekler düz çizgideki ‘iddiasız iddialı’ modelleri seçerken, fark yaratmak isteyen moda tutkunları ise denim ceketlerinden yine ayrılamıyor ve üst üste moda yaratıyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi