Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tüm kadınlar sneaker giymenin manifestosunu yazıyor!

Sneaker rüzgarı hız kesmiyor! Sokaklardan plazalara, sportif aktivitelerden gece hayatına kadar her alanda karşımıza çıkan sneakerlar, kad...

Sneaker rüzgarı hız kesmiyor! Sokaklardan plazalara, sportif aktivitelerden gece hayatına kadar her alanda karşımıza çıkan sneakerlar, kadın modasının da zirvesinde yer alıyor. 

Yaşam tarzı haline gelen sneaker ayakkabıları; iş kıyafetinden gece elbisesine kadar her tarzla kombinler hale geldiğimiz bu dönemde, adeta sneaker giymenin manifestosu yazılıyor!

Hal böyleyken her renkten, her tarzdan sneakera sahip olmak isteyen kadınlar için en uygun adreslerden biri, dünyaca ünlü markalardan onlarca modeli bünyesinde barındıran Sport in Street oluyor. Kadın koleksiyonundaki rengarenk ürünlerle kışa enerji katan Sport in Street mağazalarında Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Superga, Palladium, Dockers, Kinetix gibi markaların sneaker modellerini bir arada bulmak mümkün. Pembe ve mavi tonları koleksiyonda kendini gösterirken; leoparlar, zımbalar ve çiçek baskıları da sezon modasını yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi