Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çocuklar için Rahat ve Mutlu Bir Kış

Türkiye’nin enerjik markası DeFacto, 2015’in soğuk günlerinde çocukların içini ısıtıyor. Yaratıcı tasarımları ile dikkat çeken koleksiyonda ...

Türkiye’nin enerjik markası DeFacto, 2015’in soğuk günlerinde çocukların içini ısıtıyor. Yaratıcı tasarımları ile dikkat çeken koleksiyonda küçük beyler için kahraman karakterler; küçük hanımlar için ise baharı getiren çiçek desenli tasarımlar bulunuyor.

Kurulduğu günden beri koleksiyonlarında rahatlık temasını öne çıkaran DeFacto , soğuk kış günlerinden çocukların içini ısıtacak koleksiyonları ile öne çıkıyor. Uygun fiyatları ve rahat ürünleri ile dikkat çeken marka, 3 – 8 yaş grubundaki çocuklar için hazırladığı koleksiyonunda, son trendleri kaliteli ürünleri ile buluşturarak ailelerin ve çocukların beğenisine sunuyor.

“Kahramanım Benim”
Her biri küçük birer kahraman olan yakışıklı beylere, kendi dünyasından kahramanlar sunan DeFacto, yumuşak, kalın dokulu eşofman ve sweat shirtleri ile annelerin tercihi oluyor.

Şehirleri fetheden, insanları kötülüklerden koruyan cesur DeFacto kahramanları ile küçük beyler de kahramanlık yapmaya giderken rahatlıktan ödün vermiyor.

Koleksiyon, karanlık kış günlerinde çocukların renkli dünyasına uygun olarak yeşil, kırmızı, turuncu ve sarı tonları ile baharın gelişini müjdeliyor.

Küçük hanımların ‘Küçük Dünyası’na özel…
Modern ve şehirli bir tarza sahip DeFacto kız çocuk koleksiyonu, soğuk havalara inat cıvıl cıvıl… Kış günlerinde, bahçelere çıkıp gezmek isteyen küçük hanımlar için hazırlanan koleksiyonda pembeler, lilalar ve krem tonları hakim. Çiçek desenleri ile küçük hanımlara baharı getiren koleksiyonda, rengarenk pantolonların yanı sıra kapitoneli etekler ve uzun kollu elbiseler de yer alıyor.

Kapitone ve dantel detaylarının yer aldığı seride, küçük hanımlar üşümesin diye etekleri ve elbiseleri ile kombinlenebilecek külotlu çoraplar da bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi