Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

L’Uomo Vogue da Erdemoğlu’nu Seçti

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda sektörüne kazandırdığı genç modacı Emre Erdemoğlu başarıdan başarıya koşuyor. 2...

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda sektörüne kazandırdığı genç modacı Emre Erdemoğlu başarıdan başarıya koşuyor.

2014 A/W “Clark Gable” koleksiyonu ile sağlam bir çıkış yakalayan başarılı tasarımcı Vogue İtalya’nın dikkatini çekerek, Turkish Leather Brand ile ortak bir projede buluştu. Vogue dergisi için 8 sayfalık özel bir moda çekimi gerçekleştiren Erdemoğlu, bu özel koleksiyon için 13 Ocak 2015 tarihinde İtalya’nın Floransa şehrinde özel bir davetle koleksiyon lansmanını gerçekleştirecek.

“Mengütay” adını verdiği koleksiyonu merakla beklenen genç modacı koleksiyonu hakkında şunları söyledi;

“L’Uomo Vogue” ve “Turkish Leather Brand”in ortak hazırladığı projede bulunduğum için çok mutluyum. Vogue İtalya’nın Ülkemize gelerek koleksiyonları inceleyip erkek modasından beni seçmesi ayrıca gurur verici. Proje hazırlık süresince Deri Tanıtım Gurubu ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin özverili çalışması ve desteği sayesinde ortaya güçlü bir iş çıkardık. Türkiye’de deri ve kürkün kullanım alanları oldukça geniş. Bizler de biraz buna dikkat çekmek istedik, koleksiyonun genel yapısında deri ve kürk detaylarını sıkça göreceksiniz.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe