Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sevginizi yansıtacak hediyeler

Erkek modasının ikonik markalarından gezgin ve özgür ruhun temsilcisi Cacharel, Sevgililer Günü için en şık hediye alternatiflerini bir ar...

Erkek modasının ikonik markalarından gezgin ve özgür ruhun temsilcisi Cacharel, Sevgililer Günü için en şık hediye alternatiflerini bir araya getiriyor. 

Yaka detaylarıyla farklılaşan gömlekler, desen ve çizgileriyle öne çıkan kravatlar, sıcacık tutan kaşkoller, birbirinden şık cüzdan ve kemerler, kalpli kol düğmeleri gibi birçok hediye seçeneği, Sevgililer Günü’nde sevgilisine seçkin bir şıklık hediye etmek isteyenleri bekliyor.

Fransa’nın seçkin markası Cacharel Sevgililer Günü’nde şehirli erkeğin şıklığını tamamlayacak hediye seçenekleri sunuyor. Bu özel günde sevgilisine alacağı hediyeye karar veremeyenler, Cacharel’de özgür ve gezgin ruhlu erkeğin tarzını yansıtan birçok seçenek buluyor.

Hem klasik, hem konforlu
Cacharel klasik bir tarzı olan ama konforundan ödün vermeyen erkekler için, enerjik bir stil yansıtan denim pantolonları bir araya getiriyor. Özel nano teknolojilerle hafifletilen, klasik Oxford model rugan ve süet ayakkabılar, deri çantalar, kış soğuğundan elleri koruyan sezonun en trend renklerindeki eldivenler de gündelik hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Farkını sergilemek isteyenlere
Cacharel gömlekler fark edilmeyi seven erkekler için ideal bir hediye seçeneği oluyor. Barcelona’nın kış renklerinden ilham alan, şambri hafif melanj kumaşların kullanıldığı gömleklerde yaka, düğme ve manşet detayları dikkat çekiyor.

Enerjisini yansıtmak için
Desen ve çizgi gibi hareketli tasarımlardan hoşlanan erkekler için şal desenli, çiçek baskılı ve çizgili gömlekler, hem hafta içi hem de hafta sonu şıklığını tamamlıyor. Ekose ve çiçek desenli kravatlar da detaylarda hareket sevenlerin tercihi oluyor. Kravat hediye etmek isteyenler için de Cacharel’de birçok seçenek yer alıyor. Triko, ipek ve yün kravatlar, erkeğin yüz ve omuz yapısına uygun olarak farklı ölçülerde üretiliyor.

İçleri ısıtan seçenekler
Sevgilisinin kış soğuklarından etkilenmemesini isteyenler için Cacharel yünün sıcaklığını sunuyor. Cacharel koleksiyonundaki yün balıkçı yaka, V yaka triko kazaklar, şehrin tüm enerjisini yansıtıyor. Cacharel’in üç farklı deseniyle öne çıkan şalları, en kullanışlı Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alıyor.

Şık aksesuarlar
Farklı aksesuarlar, Sevgililer Günü’nde en şık erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday. Düz renk veya kareli yelekler, kalpli veya renkli taşlarla ışıldayan kol düğmeleri ve papyonlar şehrin şıklığını yansıtıyor.

İz bırakan seçenekler
Cacharel, hediyesiyle iz bırakmak isteyenler için şık deri cüzdanlar, kartlıklar, kemer cüzdan takımlarını da bir araya getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi