Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Baharın canlılığını tarzınıza yansıtın

Klasik stilini rahatlıkla birleştirmeyi seven, stylish kızların markası Miss Poem, 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda renklerin cümbüşü ve ...

Klasik stilini rahatlıkla birleştirmeyi seven, stylish kızların markası Miss Poem, 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda renklerin cümbüşü ve baharın canlılığını tarzınıza yansıtıyor…

2015 ilkbahar - yaz trendleri arasında sarı ve mavi tonları ön plana çıkarken mercan, mint, turkuaz, elektrik mavisi, pastel sarı, greyfurt, marsala rengi ve lila yaz aylarında cıvıl cıvıl bir renk yelpazesi oluşturuyor. Ayrıca çizgili, kareli desenlerde siyah ve beyazın hakimiyeti devam ediyor. Canlı renklerden oluşan Miss Poem 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda kumaşlarda pamuklu, viskon yanı sıra danteller, fileler, şifon ve emprime gibi özellikli ürünler de yer alıyor.

2015 yaz sezonunda farklı çizgilerin kombinasyonu saçaklar, lazer kesimler, kısa üstler, derin yırtmaçlı etekler, yüksek bel şortlar, pantolonlar, etekler, uzun bluzlar, gömlek elbiseler, devoreler, laklı parlak kumaşlar, fileler kadın masumluğuna ve doğallığına yakışan çiçek, gül desenleriyle bezeniyor. Yüksek bel girlfriend yırtıklı denimler gardroplara spor şıklık getirirken, Avant Pop tarzıyla sanat ve modanın uyumu t-shirtlere, elbiselere, eteklere yansıyor.

Miss Poem 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile hayatın tüm renklerine dokunuyor ve yazın tüm enerjisini tarzınıza yansıtıyor.

*Bu yazı VEKA MEDYA advertorial çalışmasıdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi