Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu jean'ler üç farklı stilde giyilebiliyor

Dünyanın ilk ve en çok giyilen jeani olan, düz paçası, rahat kesimi ve ikonik düğmeleri ile efsane haline gelen 501®'i yeniden yorum...


Dünyanın ilk ve en çok giyilen jeani olan, düz paçası, rahat kesimi ve ikonik düğmeleri ile efsane haline gelen 501®'i yeniden yorumladı. 

Orijinal 501® kalıbında yapılan küçük değişikliklerle, geleneksel ama modası geçmeyen siluete sahip yepyeni model 501® CT'yi yaratan Levi’s®, yeni tasarımda beli bir beden yukarı çekti ve paçaları daraltarak dizden bileğe doğru koni şeklini verdi.

Denimseverlerin 501®lerini kişiselleştirme isteğinden yola çıkan ve 501® CT'yi tasarlayan Levi’s®, yeni modeline daha modern bir görünüm kazandırarak, bel kısmını daha genişletti, paçaları da daha daralttı. Yamalanan, tamir edilen, parçalanan ve daralan özellikleriyle insanların hayatlarından izler taşıyan 501® CT'nin, farklı beden yapılarına uyacak "Dar", "Normal" ve "Rahat" olmak üzere üç farklı stilde giyilebiliyor.

San Francisco ve California’dan esinlenerek tasarlanan, Precita, Old Favorite, Cali Cool ve Rolling Fog olmak üzere 4 farklı otantik yıkama seçeneği bulunan 501® CT Jean'ler, 2015 İlkbahar sezonuna damgasını vuracak.

Farklı yıkamaları ve yüksek ya da düşük giyilebilme özelliği ile kendi tarzınıza göre kişiselleştirebileceğiniz 501® CT Jean’leri, değişik stillerde kullanabileceksiniz. Jean tutkunu kadınlar, 501® CT'yi spor ayakkabı veya şık ayakkabıları ile kombinleyebilecek, erkeklerden ödünç alınmış görüntüsü veren jean'lerini daha şık hale getirebilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi