Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çekimler modanın kalbi Paris’te yapıldı

Vakko İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun rafine çizgileri, Paris’in en görkemli mimari miraslarından Palais Brongniart’ta hayat buldu. Vakko...

Vakko İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun rafine çizgileri, Paris’in en görkemli mimari miraslarından Palais Brongniart’ta hayat buldu.

Vakko İlkbahar-Yaz kampanya çekimleri, modanın kalbi Paris’te, Concorde Meydanı ile Louvre Müzesi arasındaki ‘Vivienne’ bölgesinde, şehrin en dikkat çekici mimari yapıtlarından biri olan Palais Brongniart’ta gerçekleştirildi.

1826 yılında inşa edilen yapının tarihi sütunlarının gölgesinde; Valentino, Prada ve Vera Wang gibi dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olarak tanınan ünlü Belçikalı model Ine Neefs, bu kez Vakko Kadın koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Etro ve Brioni gibi markalarla çalışan İspanyol model Maximiliano Patane ise, Vakko Erkek koleksiyonunun lüks ve rafine çizgisini, Palais Brongniart’ın büyülü atmosferinde çekilen karelere yansıttı.


Vakko İlkbahar-Yaz kampanyası; yeni sezonu doğal, enerjik ve romantik bir ruhla karşılayan Vakko Kadın koleksiyonu ile zamansız çizgisinden taviz vermeyen Vakko Erkek kreasyonlarının sinematik bir dilde anlatımını yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi