Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğallığı lüksle buluşturuyor

Lane Bugella® Focus isimli  İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile gelecek yılın trendlerini bugünden okuyor. Focus, kendine dönüşten ilham alıyor, ...

Lane Bugella® Focus isimli  İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile gelecek yılın trendlerini bugünden okuyor. Focus, kendine dönüşten ilham alıyor, doğanın rahatlığını lüksle buluşturuyor. Lane Bugella®, “Tasarım, lüks ve konfor dengesini sağlamak için sürekli bir mücadeledir” diyor ve Focus ile bu mücadeleyi ortaya koyuyor.

Lane Bugella®   İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Focus’u tamamladı. İlk kez Milano’da görücüye çıkacak olan koleksiyon, günümüzdeki değişen insan davranışlarından, kendine dönüşten, doğallık ve rahatlıktan ilham alıyor; bu trendleri şıklık ve lüksle yorumluyor.

Koleksiyonda yün, yün-kaşmir, yün-ipek, yün-pamuk, yün-keten, ipek gibi doğal liflerden dokunmuş takım elbiselik ve blazer kumaşlar yer alıyor. Kullanılan teknoloji sayesinde bu kumaşlar hem konfor hem de göz alıcı bir görünüm sağlıyor. Lane Bugella®, “Tasarım, lüks ve konfor dengesini sağlamak için sürekli bir mücadeledir” diyor ve Focus ile bu mücadelesini ortaya koyuyor.

Koleksiyon, konseptlerde ağırlıklı olarak mavi, gri ve bakırın farklı tonları öne çıkıyor. Detaylarda ise pastel tonların kullanıldığı aqua marine, lavanta pembesi, ilkbahar yeşili gibi ışıltılarla tasarımlar daha dinamik hale getirilmiş. Mikro çizgilerden karelere dönüşen desenler ve dikey çizgiler sıkça kullanılmış. Klasikleşmiş kumaş desenlerinin modern şekilde yorumlandığı parçaların yanı sıra yalnızca dokulardaki hareketlilikle boyut kazandırılan kumaşlar da yaratılmış. Koleksiyonda zarafet ve seçkin bir görümünü sağlayacak her detay düşünülerek; konseptlere göre bazı kumaşlarda cesur tonlar ve desenler tercih edilirken, bazılarında sadeliğin gücü vurgulanmış. Farklı özellikleri olan kumaşların bulunduğu yedi konsept şu şekilde;

Blue Wool, denim kumaşlara göz kırpıyor. Takım elbisenin vazgeçilmezi olan yün kumaş konforunu denim görünümü ile buluşturuyor. Blue Wool ile denim, modaya demokrasi getiriyor.
Ego, “Ben yaşayan bir markayım” diyenlere hitap ediyor. Ego, mikro kareler ve çizgiler ile zengin dokular sunuyor. Mavi ve bakırın tonlarının yanı sıra, morun tonları ve uçuk griler de kumaşlara hareket katıyor.

Natura cesur mavi tonları, kumaşa ışıltı katan mor, gri ve uçuk mavi dokunuşlar, mikrodan kareye dönüşen desenler ve yoğun dokularıyla öne çıkıyor. Natura ile stiliniz gülümsemenize yansıyor.
Modanın hızına zarif desenler ve seçkin renklerle karşı koyan Nova sadeliği şıklığın anahtarı olarak sunuyor. Nova’da bakır, gri ve siyah ağırlıklı klasik renk seçimleri modern çizgilerle birleşiyor.

Koleksiyonda canlı maviler de öne çıkıyor.
Travel Flexy konforu eşsiz tasarımlar ile buluşturarak iş yaşamındaki yoğun seyahatlerin vazgeçilmezi oluyor. Bu konseptte daha koyu renk ve formel tonlar ince detaylarla hareketlendiriliyor.

Esnek ve dayanıklı yapısı ile Travel Woolstretch gücü temsil ediyor. Mavi ve grinin tonları gücün etkisini yansıtıyor.

Travel-Zero Gravity seyahatin kurallarını değiştiriyor. Sınırsız hareket özgürlüğü ve hafiflik sağlayan ince dokusuyla yer çekimine meydan okuyor. Lacivert ve bakır tonları, gri ve maviler bir araya geliyor, lavanta pembesi, ilkbahar yeşili ve kirli beyaz ile hareket kazanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe