Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Baharı Okyanusdan yansıyan renklerle karşılayın

Erkeklerin gezgin, özgür ve keşif tutkunu yönlerine seslenen Cacharel, Pasifik Okyanusu’nun tüm renklerini bir araya getiriyor. Mix&Ma...

Erkeklerin gezgin, özgür ve keşif tutkunu yönlerine seslenen Cacharel, Pasifik Okyanusu’nun tüm renklerini bir araya getiriyor. Mix&Match yapılabilen takımlardan spor tişörtlere, gabardin pantolonlardan denimlere tüm ürünlerde Pasifik Sahili’nden alınan ilham öne çıkıyor.

Fransa’nın ikonik markası Cacharel, ilkbaharı okyanusun tüm tonları ile karşılıyor. Seçkin bir şıklık ve konforu bir arada sunan tasarımlarıyla Cacharel, bu sezon gezgin ruhlar için Pasifik Okyanusu’nun renklerinden esinleniyor.

Okyanus mavisinin her tonunu bir araya getiren Cacharel, klasik takımlardan keten takımlara, smokinden şık spor alternatiflere kadar tüm tasarımlarında engin mavinin huzurunu yaşatıyor.

İndigo denim renginde kırıştığında bile tarzını koruyan keten takımlar, antrasit ve laciverti buluşturan keten, ipek ve pamuk karışımı takımlar, ultra rahat tasarımıyla öne çıkan yüzde yüz pamuk keten takımlar derin denizin tüm tonlarında Mix&Match olanağı sunuyor. Mikro desenli gömlekler, floral desenli gömlekler, sofistike tasarımlarıyla spor tişörtler; Kaliforniya’nın sahil şeridinin ruhunu yansıtan gök mavisi pantolonlar, gabardin tuşeli pantolonlar ve Oxford dokulu gece mavisi pantolonlarla kombinlenebiliyor.

Cacharel koleksiyonları, bu gezgin ruha dünyanın her köşesine yaptığı seyahatlerde sadakatle eşlik edecek konfor anlayışı gözetilerek tasarlanıyor, kırışmazlık özelliği ve esneme kapasitesiyle rahatlık ve kullanım kolaylığı sunuyor. Kumaşlarında ve kesimlerinde yüksek teknolojilerin kullanıldığı Cacharel’de gece bir davete giderken de, akşamüstü iş stresini atmak için kumsalda yürürken de kullanılabilecek parçalar bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi