Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Burcunuza göre abiye rehberi

Birbirinden şık abiye modelleri ile farklı tarzlara sahip her yaştan kadına ışıltılı ve zarafet dolu bir dünya vadeden Oleg Cassini, burçl...

Birbirinden şık abiye modelleri ile farklı tarzlara sahip her yaştan kadına ışıltılı ve zarafet dolu bir dünya vadeden Oleg Cassini, burçların kişisel özelliklerine göre ne tarz elbiseleri tercih edebileceklerini belirledi.

Birbirinden şık tasarımlarıyla kadınlara ışıltılı bir dünya vadeden Oleg Cassini, burçların özelliklerine göre tercih edebilecekleri elbise modellerini belirledi. Nişanlık seçme telaşındaki gelin adayları, stil sahibi anneler, mezuniyet gecesinde mükemmel görünmek isteyen genç kızlar ya da özel bir davette kendini gecenin en parlak yıldızı gibi hissetmek isteyenler… Siz de burcunuza göre en uygun modeli seçmek isterseniz, bu tavsiyeleri takip edebilirsiniz.

Koç: Koç burcu kadını her alanda olduğu gibi modada da öncüdür. Bu nedenle farklı tasarımlar denemek konusunda cesurdur. Elbise seçiminde canlı renkler ona göredir. Koç burcu kadınına en uygun renkler kırmızı, pembe ve kahve tonlarıdır.

Boğa: Boğa burcu kadını, trend olanın değil zamansız klasikleri tercih eder. Kaliteden asla ödün vermez. Elbise seçimini klasiklerden yana yapar ve gösterişsiz şıklığı tercih eder.

İkizler: Dinamik karaktere sahip İkizler burcu kadını, tarzıyla da enerjisini ortaya koyar. Elbise seçiminde daha rahat ve spor tarza göndermeler olan modelleri tercih eder.

Yengeç: Sade bir stile sahip olan Yengeç burcu kadını zıtlıklardan veya yakın tonların uyumundan yararlanır. Elbise seçiminde yengeç kadınına en yakışan renkler yeşil, haki, kahve ve siyah tonlarıdır.

Aslan: Baskın karaktere sahip Aslan burcu kadını parlak ve vurgulu parçaları tercih eder. Lüks görünümlü parçalar onun içindir. Renklerde ise altın sarısı ve turuncu tonları tam ona göredir.

Başak: Rasyonelliği ile ön plana çıkan Başak burcu kadını estetik ve fonksiyonelliği bir arada bulunduran parçaları tercih eder. Ufak dokunuşlar ve eklemeler yapabileceği basic elbise modellerini tercih eder.

Terazi: Terazi burcu kadınının stilinde denge ve tutarlılık öne çıkar. Uyumluluk onun için çok önemlidir. Elbise seçiminde tercihleri mini elbiselerden farklı modellerdeki abiyelere kadar geniş bir skalada değişiklik gösterir. Renk olarak ise açık pembe, açık mavi ve pastel tonları onun için idealdir.


Akrep: Akrep burcu kadını vücut hatlarını ön plana çıkaran kesimleri tercih eder. Dekolte Akrep kadınında çok şık durur. Altın ve gümüş renkte ayrıntılar içeren klasik elbiseler tam da onun tarzıdır.

Yay: Yay burcu kadını hayatının dinamiğini yansıtan aykırı bir stile sahiptir. Modayı takip etmek yerine kendi stilini yaratan Yay kadını, özellikle eflatun, bordo ve kızıl gibi tonları tercih eder.

Oğlak: Otoriter Oğlak burcu modası geçmeyen parçaları tercih eder. Tek parça elbiseler onun dolabında mutlaka bulunması gereken parçalardır. Siyah, lacivert ve koyu gri tonlardaki elbiselerin içinde kendini rahat ve çekici hisseder.

Kova: Kova burcu kadını, en son modayı takip eder ancak moda parçalar içindeki en aykırı ve parlak olanları seçer. Kova kadınının alışılmadık bir tarzı vardır. Elbise seçiminde sıra dışı kesimlere sahip etekler, transparan ve desenli detaylar yer alır.

Balık: Balık burcu kadını uyumlu, romantik ve kadınsı bir stile sahiptir. Işıkla beraber renk tonları değişen uzun elbiseler ona göredir. Ayak bileklerini kapatan uzun elbise modelleri Balık kadınına kendini güvende hissettirecektir. Renk seçiminde ise lacivert, eflatun, pembe ve yeşili tercih eder.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi