Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güzellik bakanın gözündedir

Her gün gözlerimiz ile binlerce görüntü yakalıyoruz. Heyecan, duygu ve sezgiler kaydediyoruz ama bunların kaçı bizi gerçekten etkiliyor?...


Her gün gözlerimiz ile binlerce görüntü yakalıyoruz. Heyecan, duygu ve sezgiler kaydediyoruz ama bunların kaçı bizi gerçekten etkiliyor? Her insanın eşsizliğini ve güzelliğini vurgulayan, ikonik gözlükler ile çerçevelenmiş bakışların içinden geçen yaşam anları. Çünkü “güzellik bakanın gözündedir.”


Giorgio Armani yeni Frames of Life kampanyası orjinal, kültür ve yaşanmış heyecanlar açısından farklı beş kahramanın hikâyelerini anlatıyor. Beş eşsiz birey, hayatlarının bir karesini “çerçeveliyor” ve bunu spontane ve özgün şekilde anlatıyor: Kelly ve İtalya ile olan bağı, Finlandiya’nın buzları arasında büyümüş Anna, Martinik’in renklerini beraberinde getiren Melodie, Maximiliano ve Arjantin topraklarının hoş kokularına dayanan kökleri, Maaya ve Japonya’nın doğuya özgü cazibesi.
Frames of Life koleksiyonu, bu özel yorumculara ve dünyayı onlar gibi, sadece gözleriyle değil, kalpleri ve ruhlarıyla da görmek isteyen kişilere adanmıştır. Çünkü gözlük, yaşamımızı oluşturan eşsiz anları yakalamak için bir araçtır.


Frames of Life; zamansız bir stil belirleyen, teknolojik açıdan yenilikçi ultra hafif malzemeler ile üretilmiş, ikonik ayrıtılar ile donatılmış özel modeller sunan koleksiyondur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi