Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İstanbul'da alışverişin tam zamanı

Bu yıl bol avantajlı ve sürprizli bir festivale hazırlanan İstanbul Shopping Fest, 6-28 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.  A...

Bu yıl bol avantajlı ve sürprizli bir festivale hazırlanan İstanbul Shopping Fest, 6-28 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. 

Alışveriş ayrıcalıklarının yanı sıra, İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerini de ön plana çıkarmayı amaçlayan festival, şehirde bir şenlik havası estirecek. İstiklal Caddesi’ndeki kortej yürüyüşüyle start verilecek festival süresince İstanbul sokakları rengarenk süslerle donatılacak.

Bu yıl yurt dışından çok sayıda yabancı ziyaretçiyi de ağırlamaya hazırlanan festivalin açılışı için Ortaköy’de su, ışık ve havai fişek gösterileri düzenlenecek. Yapılan yarışmalarla İstanbullular ve İstanbul’u ziyaret edenler hediye çeki yağmuruna tutulacak.

Fırsatları ve Eğlenceyi Kaçırmayın
İstanbul’un farklı merkezlerinde 23 gün boyunca konserler, ünlü tasarımcı ve mankenlerin yer alacağı defileler, sokak partileri, DJ etkinlikleri ve tanıtımlar gerçekleştirilirken festivalin ‘olmazsa olmaz’ı fırsat indirim günleri de düzenlenecek. Mücevher, kozmetik, giyim, ayakkabı-çanta, aksesuar, teknoloji, ev dekorasyonu gibi pek çok ürün grubu için yapılacak ‘fırsat indirim günleri’nde, alışveriş tutarınıza göre birçok promosyondan yararlanabileceksiniz.

Bu yıl alışveriş tutkunlarını bekleyen en büyük sürpriz, çekilişle verilecek bir ev ve Mercedes Vito araç olacak. Bu çekilişlere, kredi kartınızla yaptığınız alışverişlerinizle katılma şansı elde edeceksiniz.

İstanbul Shopping Fest’te planlanan tüm sürprizleri ve daha fazlasını takip etmek için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz:

http://www.istshopfest.com/
https://www.facebook.com/istshopfest
https://twitter.com/istshopfest
http://www.pinterest.com/istshopfest/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe