Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tarz Sahibi Kadınlara 10 Harika Öneri

Bahar özlemi giderek büyüyor. Mevsimle birlikte yenilenmek için heyecanla bekleyen stil sahibi kadınlar bu sezon da LC Waikiki ile buluşma...

Bahar özlemi giderek büyüyor. Mevsimle birlikte yenilenmek için heyecanla bekleyen stil sahibi kadınlar bu sezon da LC Waikiki ile buluşmaya hazırlanıyor. Çünkü LC Waikiki her sezon olduğu gibi bu sezon da iyi giyinmeyi seven kadınlara özel birbirinden güzel seçenekler sunuyor. İşte LC Waikiki’nin baharda tarzını ortaya koymak isteyen kadınlar için hazırladığı 10 çarpıcı öneri…

1. Süet olsun benim olsun diyenlere…

LC Waikiki’nin bu bahar öneriler listesinde ilk sırada kadınların vazgeçilmezlerinden biri olan süet ürünler yer alıyor. Birbirinden farklı tasarımlarla ister günlük ister özel geceler için kullanılabilen elbiseler, etek ve gömlekler, baharın en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Şıklığını aksesuarlarla tamamlamak isteyen kadınlar için LC Waikiki yine süet ile hazırlanmış ayakkabı ve çanta seçeneklerini de bu listeye ekliyor.

2. 70’ler tadında bir bahar isteyenlere

70’li yılların rengarenk tarzı, LC Waikiki’nin bahar sezonu koleksiyonunda. Yamalarla hazırlanmış tasarımlar dönemin renklerini günümüze taşırken İspanyol paça jeanler retro severlerin kalbini fethetmeye hazır.

3. Hangi değil haki renk…

Sadelik ve zarafeti yansıtan en güzel tasarımlar bu bahar LC Waikiki koleksiyonunda hakilere bürünüyor. Günün her anına uyumlu ister ofiste isterse bahara hoş geldin partilerinde… Nerede olursa olsun haki severler için LC Waikiki bu bahar göz alıcı kombinler sunuyor.

4. Püsküller uçuşmaya hazır

Baharın ılık havasını içinize çekerken, hafif esintilerle dans eden ayrıntılar LC Waikiki’nin bahar koleksiyonda… Koleksiyonundaki parçalara küçük detaylarla hareket katan LC Waikiki’nin, elbiseleri, etekleri ve çantalarının uçlarındaki püsküller bu baharın dikkat çeken ayrıntıları arasında yer alıyor.

5. Bahardan kareler elbiselerde…

Desenler konusunda uzmanlığını kanıtlamış LC Waikiki tasarımcıları, baharın enerjisini ve renklerini kare ve pötikarelere taşıdı. Özellikle elbiselerde öne çıkan kare ve pötikare desenler stil sahibi kadınların farklı kombinler yapmasına yardımcı olacak geçişler sağlıyor.

6. Beyazlarla buluşma zamanı

Kış yüzünden koyu renklere doyan kadınlar nihayet beyazlarla buluşuyor. LC Waikiki bahar koleksiyonunda saflığın ve sadeliği rengi beyaz, göz alıcı tasarımlarda kendini gösteriyor.

7. Dantel detaylar vintage sevgisinin göstergesi

Stil sahibi kadınlar bilir. Her döneme ait güzel ayrıntıları kullanmak gerekir. Her kadının gözdesi özellikle vintage severlerin vazgeçilmezi dantel detayları da bu sezon LC Waikiki koleksiyonunda. Tasarımlardaki çeşit çeşit dantel detayları kıyafetlere bambaşka bir hava katıyor.

8. Kışa çizgi çekip bahara geçmenin tam zamanı

Koleksiyonundaki çizgili detaylar, kışa hoşçakal derken baharı kucaklamak isteyen kadınlar için… Enine, dikine ya da farklı açılarla tasarımlara taşınan çizgili desenler rengarenk ve enerji dolu.

9. Bahara sarı ile sarılmak

Güneş artık kendini daha iyi göstermeye başladığında, onun sıcaklığını üstünde taşımak isteyenler için sarının sıcak tonları da LC Waikiki bahar koleksiyonunda. Elbiseden pantolona pek çok farklı kıyafet bu bahar sarının sıcacık versiyonlarıyla dikkat çekecek.

10. 80’lerden beri vazgeçilmezler listesinde; polo yaka bu bahar da hanımların üstünde

Her dönemin en güzel detaylarını kıyafetlerine taşıyan LC Waikiki’nin bahar koleksiyonunda polo yaka kazak ve bluzlar, ister ceket ve mont altında isterse sade kullanmak isteyen hanımları şıklığa davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe