Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ünlülerin Favori Gözlük Markası Türkiye'de

Güneş gözlükleri, her mevsimin trendi ve tarzlarına hava katmak isteyenlerin de değişmeyen tercihi. Cool, karizmatik, çekici, bohem ya da ...

Güneş gözlükleri, her mevsimin trendi ve tarzlarına hava katmak isteyenlerin de değişmeyen tercihi. Cool, karizmatik, çekici, bohem ya da gizemli… Karşınızdakine vermek istediğiniz imaj için güneş gözlükleri en az kıyafetleriniz kadar etkili. 

Uluslararası optik sektörünün en yaratıcı gözlük markası Etnia Barcelona da tarz yaratan güneş gözlüklerinin bir numaralı temsilcisi…

Etnia Barcelona, her tasarımında moda, sanat ve teknoloji kavramlarını bir araya getirmeyi başarıyor. Bu sayede güneş gözlüğü alanında yaratıcı ve kalıpları zorlayan modellerin altına imza atıyor. Güneş gözlüklerini kendini ifade etmenin bir yolu olarak gören Etnia Barcelona, dünyadaki farklı kimlikleri ve hayat tarzlarını yansıtan modellere koleksiyonlarında yer veriyor.

Bu koleksiyonlar arasında, Afrika’nın eşsiz doğasından, renklerinden ve egzotik canlıların kendilerine özgü desenlerinden esinlenilerek yaratılan WILD LOVE in AFRICA Koleksiyonu özel bir yer tutuyor. Bu koleksiyonun satışından elde edilen gelirin bir kısmı, NGO Africa Rising Vakfı aracılığıyla Afrika’da yardıma ihtiyacı olanlar için kullanılıyor.


Etnia Barcelona marka güneş gözlükleri, piyasadaki en iyi lenslere (polarize veya HD vizyon) sahip. Lensler, en son teknolojiler ve doğal kristal malzemeler kullanılarak İtalya’da Barberini markası tarafından üretiliyor. Darbelere, statik elektriğe direnç gösteren lensler, çizilmeye ve çok yüksek sıcaklıklara karşı da son derece dayanıklı. Ant Optik’in Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Etnia Barcelona güneş gözlükleri, üstün kaliteye sahip lensleri ile maksimum UV korumasını garantiliyor, yansımayı en aza indirerek diğer alışılmış güneş gözlüklerinden daha yüksek görme konforu ve kalite sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe