Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yaz sahillerde şıklığınız ile farklı olun

Moda dünyasının en yeni ve sofistike markalarını modaseverler ile buluşturan Harvey Nichols, birbirinden şık ve çekici tasarımların yer al...

Moda dünyasının en yeni ve sofistike markalarını modaseverler ile buluşturan Harvey Nichols, birbirinden şık ve çekici tasarımların yer aldığı 2015 Plaj Koleksiyonu ile unutamayacağınız bir yaz müjdeliyor.

Özel kumaş ve baskıları özgün tasarımlarla birleştiren, cesur renkleri ve leopar efektleriyle Melissa Odabash, bikini ve mayo koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Tropikal çiçekler ve canlı grafik desenleri tasarımlarına taşıyan Jets birbirinden çarpıcı desenli bikini ve mayo alteratifleriyle, Eres neon renklerden oluşan tek ya da iki renk olarak tasarlanmış mayo ve bikinileriyle, Brezilya’nın prestijli mayo markası Vix zarif ve göz alıcı modelleri ile bu yaz plajlarda vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

Koleksiyonda plaj şıklığını aksesuarlarıyla tamamlamak isteyen moda tutkunları için de pek çok alternatif bulunuyor. Şık ve rahat topuklu espadrilleri ile Castaner, eğlenceli ve renkli desenlerdeki düz modeleriyle Manebi, el yapımı sandaletleriyle göz kamaştıran Ancient Greek Sandals, taşlı terlikleriyle ışıltınızı tamamlayan Pedro Garcia, neon renkli ya da esprili şık hasır çantalarıyla Anya Hirchman ise kusursuz plaj görümünüzü tamamlayacak.

Bu yaz sahillerde şıklığınız ile fark yaratmak istiyorsanız Harvey Nichols plaj koleksiyonlarına göz atmayı unutmayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi