Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

V2K designers dünya modasını modaseverlerle buluşturuyor

Vakko, dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarının yer aldığı V2K designers markasını modayı yakından takip edenlerle artık Vakko’larda ...

Vakko, dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarının yer aldığı V2K designers markasını modayı yakından takip edenlerle artık Vakko’larda buluşturuyor.

Moda sektörüne yön veren ve birçok ilkin sahibi Vakko, dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarının yer aldığı V2K designers markasını 2000 yılında Türk modaseverler ile buluşturmuştu. Modaseverlerin beklentilerini göz önünde bulunduran ve Vakko çatısı altında marka çeşitliliğinde daha fazla seçenek sunmak isteyen Vakko, V2K designers markasını artık Vakko’larda satışa sunmaya başladı.

Ünlü tasarımcıların koleksiyonları podyumlardan hemen sonra V2K designers’da

Ünlü tasarımcıların koleksiyonları, podyumlardan hemen sonra V2K designers’da yerlerini alırken; moda dünyasının en yeni isimleri de yine V2K designers farkı ile keşfediliyor. 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda sadece V2K designers’larda olacak Issa, Tibi, Leo, Vlieger&Vandam, Mother of Pearl, Yigal Azrouel, Rachel Zoe, Temperley London, Marissa Webb, L’Agence, Manu Atelier, Clare V, Tome, Milly, Chelsea Paris, Gareth Pugh, Alexis, Aslı Filinta, Jaggar, A Deep, APC, Avelon, Cut 25, Edun, Jay Godfrey, No:21, Raoul, Supe, Tee Library, Visconti du Reau gibi markaların koleksiyonlarına ev sahipliği yapan marka, dünya modasını Vakko dostları ile buluşturuyor.


Hazır giyimden jean’e, ayakkabı ve çantadan aksesuara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunan V2K designers, stiliyle fark yaratmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi