Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınlar şık oldukları kadar şehrin hızını da yakalayacak

The Woolmark Company’nin kalite odaklı, inovatif bir bakış açısına sahip çeşitli tasarımcılar ile yaptığı iş birliği sonucunda ortaya çıkan ...

The Woolmark Company’nin kalite odaklı, inovatif bir bakış açısına sahip çeşitli tasarımcılar ile yaptığı iş birliği sonucunda ortaya çıkan The Wool Lab trendler kılavuzu her yıl İlkbahar-Yaz ve Sonbahar-Kış olmak üzere yılda 2 kez yayınlanıyor. 

The Wool Lab 2016/2017 Sonbahar- Kış koleksiyonu, sıra dışı birçok tasarım anlayışından esinlenen toplam 7 trendden oluşuyor. Gelecek sezonda Merinos yünlü kumaşların kullanım alanını erkekler için formal giyim dışına çıkarırken sunduğu yeni tarzlar ile kadınlar için yeni alternatifler sunuyor.

Kadınlar şık oldukları kadar şehrin hızını da yakalayacak

Şık ve rahat çizgiler sunan Normdecor, modernliği ve şehirliliği yeniden tanımlıyor. Gösterişli kumaşlar ile feminen dokunuşları birleştiren Normdecor birçok farklı moda yaklaşımının esintilerini taşıyor. Dağ yaşamından ve doğadan ilham alınan Metropolitan Chalet ise sunduğu rahat ve sofistike stil ile şehrin hızlı temposunu yakalamak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Sonsuz bir zarafeti tercih edenler için ideal Androgyne ise özel dikim geleneği ile modern dokunuşları bir araya getiriyor.

Complements, kıyafetlerin en iyi tamamlayıcısı aksesuarların yün karışımlı kumaşlardan yapılmasıyla fark yaratıyor. Aksesuarlar ile sıra dışı ama klasik; yerel ama global görünmek isteyenlere yeni bir bakış açısı sunuyor.

Erkekler zarif, modern ve göz alıcı

Erkek giyime yönelik Posh, kumaşın çok yönlülüğünü ortaya çıkarırken modern erkeği şık bir stil ile buluşturuyor. Posh, genç erkeklerin zarif ve kendine özgü şıklığına taze ve modern bir dokunuş katıyor. Bu trendin en önemli çıkış noktasını 1950’lerdeki formal ceketler oluşturuyor.

Doğa ve doğanın kaynağının özüne dönmek isteyenler için Into the Wild, rahat bir tarzı en iyi şekilde yansıtıyor. Bu trend, doğal kaynaklara karşı duyarlı ve ekolojik yenilenmeye değer verenleri temsil ediyor.

New Makers teması, eski dünyanın yol ve yöntemleri ile modern düşünce tarzı arasındaki eklektik karmayı kutlayarak yeni tekniklerin önünü açıyor.

Bu eğilim, yaratıcı ve inovatif malzemeleri geleneksel el işçiliğiyle birleştiren Uluslararası Woolmark Ödülü (International Woolmark Prize) finalistleri gibi 3 boyutlu geometrileri bir tekstil fikirleri bileşimiyle modern bir zanaatçı tasarımı döngüsü üzerinde eriterek birleştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe