Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Newyork.. Newyork.. Burada Işıklar Hiç Sönmez..

Bir film seti gibi gerçek ötesi, aynı zamanda gerçeğin ta kendisi..Her dilden, her renkten, her etnik kökenden insanıyla bir kültür mozaiğ...

Bir film seti gibi gerçek ötesi, aynı zamanda gerçeğin ta kendisi..Her dilden, her renkten, her etnik kökenden insanıyla bir kültür mozaiği.. Cacharel 2015 Sonbahar- Kış Koleksiyonu dünyanın en dinamik karması lego kent Newyork’tan ilham aldı.

Şehir yaşamının kalabalığına ve dinamiğine eşlik ederken, yaşam alanlarında özgün ve farklı stilini yaratmak isteyen gezgin ruhlu Cacharel Erkeği, Sonbahar – Kış mevsiminin değişim rüzgarlarını takip ediyor ve kendi tarzıyla herkesten bir adım önde..

Yeni Sezonun Renkleri Cacharel Erkeğinin Özgün Tarzında Hayat Buluyor..
En klasik parçalarda bile sportif performans giyimin rahatlığını arayan ve zamanın hızlı akışında zahmetsiz şıklığı hak eden erkekler için tasarlanan koleksiyonda ; bir rengin çok yönlü tonları tasarımların detaylarında ön plana çıkarıyor. Lacivert ve grinin ağırlıklı hakimiyetine eşlik eden bordonun en doygun tonları ve sonbahar esintisinin yansıması orman ve yaprak yeşili göz dolduruyor.

Koleksiyonun dikkatleri üzerine çekeni ise asil siyah.. Siyahın farklı kumaşlarda aldığı tonlar deri, triko ve pantolon ürün gruplarında simsiyah parçaları oluşturuyor. Mevsim yapraklarının hardal tonu ise koleksiyona sıcaklık katıyor.

Kullanışlı, Pratik ve Kırışmaz Bir Koleksiyon.. Bavuluyla Hayat Yarışında Olanların Gardrobu..
Şıklık kadar rahatlığın da büyük önem taşıdığı Cacharel koleksiyonu, durdurak bilmeyen seyyahatsever erkeği kusursuz stiliyle gündüzden geceye taşıyor. Öyle bir koleksiyon düşünün ki, hırkalar ceket kesiminde, ceketler hırka hafifliğinde.

Bavulda taşımak için çok ideal bir gardrobun önemli hatlarını oluşturan parçalar oldukça pratik, kullanışlı ve kırışmıyor. Koleksiyonun geneline yayılan hareket özgürlüğünü kısıtlamadan her silüette kullanabilen örme kumaşlar, kumaşların içerisindeki minimum likra veya yün dokunuşu esneme özelliği katıyor.

Cacharel erkeği uzun süren uçak seyahatlerinde veya toplantılarında kırışıklık sıkıntısı yaşamıyor öyle ki diz izi bile Cacharel erkeğine çok uzak..İki yüz yıllık İtalyan devi Guabello’nun Cacharel için özel tasarladığı yüzde yüz yün kumaştan oluşan takım elbiseler yeni sezonda gözleri üzerine çekiyor, doğal ipliklerin esnek yapısı sayesinde hem klas, hem konforun zirvesinde..

İdeal görünümlü erkeğin stil kodlarını Cacharel tamamlıyor..
Yağmur geçirmeyen trençkot modellerden triko kazaklara, farklı doku ve desenlerin birlikte kullanıldığı takım elbiselerden, gömlek ve chino pantolonlara, kabanlardan kemer, kravat, ayakkabı gibi bireysel aksesuar seçeneklerine kadar uzanan koleksiyonuyla Fransa’nın ikonik markası Cacharel erkeğin gerek iş gerekse haftasonu stilini tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe