Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Trend avcılarından japon sokak modası

TOPMAN Sonbahar/ Kış sezonunda Denim manifestosunu ortaya koyuyor! Erkek Deniminde modern ve şık tasarımın öncülerinden TOPMAN, bugüne kadar...

TOPMAN Sonbahar/ Kış sezonunda Denim manifestosunu ortaya koyuyor! Erkek Deniminde modern ve şık tasarımın öncülerinden TOPMAN, bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük Denim koleksiyonunu “This is Denim” - Denim Topman’dir- sloganı ile duyuruyor.

Denim konusunda bir otorite olan TOPMAN, klasikleşmiş çizgilerini, yeni trendlerle birleştirip Denim ikonlarını yaratıyor. Sonbahar/Kış 2015 sezonunda, TOPMAN bugüne kadar gerçekleştirdiği en kapsamlı Denim koleksiyonunu “Denim Budur” manifestosu ile moda severlerle buluşturuyor.

Kot ceket ve gömlekler gibi klasik parçalar, modern kesimler ve siluetlerle yeniden şekilleniyor. Klasik fitin yanında, düz ve skinny modeller TOPMAN’in geniş denim koleksiyonunu tamamlıyor.

TOPMAN Denim anlayışının geniş skalasını gözler önüne seren koleksiyonda ‘70’lerin geniş paçaları ve skinny modeller revaçta. Yeni denim koleksiyonundaki Standart Fit modeli, düz paçasıyla daha rahat bir görünüm yakalarken, trend avcılarının radarına japon sokak modasından ilham alan geniş paçalı kısa modeller takılıyor.

Denimin faydalı geçmişi ve uzun süre kullanılabilen sağlam kumaşına atıfta bulunan TOPMAN; tulumlar, pantolon askıları, işçi tulumları gibi parçalarla doksanların sokak modasına da selam gönderiyor. Dizlerde aşınma, yırtıklar, ışıkla renk soldurma gibi özelliklere modellerde sıkça rastlanırken, renk skalasında çivit mavisi, kobalt mavisi, ve siyah bulunuyor.

TOPMAN Sonbahar/ Kış 2015 Denim koleksiyonu mağazalarda yerini aldı

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe