Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Bir Grunge Akımı

ECCO’nun kış sezonuna damgasını vuracak olan yeni grunge akımı, 70’ler ve 90’lar moda dünyasından izler taşıyor. İstanbul-16 Ekim 2015...


ECCO’nun kış sezonuna damgasını vuracak olan yeni grunge akımı, 70’ler ve 90’lar moda dünyasından izler taşıyor.

İstanbul-16 Ekim 2015 - ECCO’nun göçebe ve safari trendlerden yola çıkarak oluşturduğu ve doğal malzemelerin içindeki toprak, haki yeşil tonlar bu modanın temasına yön verdi.

Ana trendin içerikleri dayanıklı deri, kalın tabanlı botlar, kırsal ve kentsel ekspresyonistliğin çarpıcı karışımlarından oluşuyor. ECCO orijinal grunge çağından örnekler taşıyan deri aksesuar ve botların yeni jenerasyonunu müjdeliyor. Bugünün yenilenen yeni grunge ürün koleksiyonu sert belirgin hatlı ve beklenmeyen detay özellikleri gösteriyor.

Bu serinin ana parçaları, kullanışlı ve dayanıklı tasarlanmış ağır, yuvarlak burunlu botlar ve yumuşak deri çantalardan oluşuyor. Gardırobunuzla uyan her ne varsa onunla kombinlemekte zorluk çekmeyeceksiniz. Yeni grunge trendleri tamamen kişisel tercihinizi yansıtacak.

ECCO ELAINE botları sağlam nubuk deri içerisinde sıcak koyun yünü astarıyla soğuk kış günlerinde soğuktan korunmanız için yüksek ve orta kesim boy versiyonlarıyla geldi.

ECCO EYOTA TOTE BAG günlük kullanım için mükemmel tasarım. Modern deriden yapıldı ve basit, antik gümüş aksamlar ile süslendi.

ECCO EYOTA CROSSBODY sade İskandinav tarzıyla çift yönlü deri çanta. Ayarlanabilir omuz askısı ve fonksiyonel cepleri geometrik kentsel siluete işlev kazandırıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe