Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Balkabağı rengindeki ceketlerle bu sezonun trendini belirledi...

Doğanın etkileyici renklerini sunan Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte sezonun trendlerini belirleyen DESA, balkabağı rengindeki ceketl...

Doğanın etkileyici renklerini sunan Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte sezonun trendlerini belirleyen DESA, balkabağı rengindeki ceketlerle Sonbahar-Kış koleksiyonunun çizgilerini belirliyor.

Daima sarı ve kahverengi tonlarını anımsatan Güz mevsiminin gelişiyle DESA Collection, şehir kadınını yansıtan eşsiz ceket tasarımlarını moda severlerin beğenisine sunuyor.

2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonun en dikkat çeken renklerinden balkabağı, DESA’nın 40 yılı aşkın tecrübesiyle yoğurduğu deri ustalığı ve el işçiliği geleneğinden ilham alıyor. Bu yılın kış modasına uygun farkınızı yansıtacak püsküllü modeller, kürkler ve DESA’nın ikonik koleksiyonlarından deri ceketler, balkabağı rengiyle stilinizi yansıtırken, sonbaharın büyüsünü üstünüzde topluyor.

70’lerin iddialı retro tarzı bu kez pardösü ve ceketlerle canlanıyor!
DESA, 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile 70’lerin retro tarzını gardırobunuza taşırken modern zamanların en heyecan verici dokunuşlarını eklemeyi ihmal etmiyor. Retro esintilerinin modern kesimlerde hayat bulduğu yeni koleksiyonda DESA, balkabağı rengini pardösü, kumaş ve deri karışımı ceketlerle sunuyor. Ayrıca, çift taraflı giyilebilen bir yüzü süet diğer yüzü kürk ceketler ile şıklıktaki iddianızı yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe