Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Genç, enerjik ve neşe dolu “bir kış hikayesi”

İçinizi ısıtacak yepyeni kış koleksiyonu ile gençlik ateşine gönderme yapıyor. Kürk kapüşonlu deri detaylı OXXO montunuzu boğazlı kazak,...


İçinizi ısıtacak yepyeni kış koleksiyonu ile gençlik ateşine gönderme yapıyor. Kürk kapüşonlu deri detaylı OXXO montunuzu boğazlı kazak, skinny jean ve çizmelerinizle kombinleyerek genç stilinizi özgürce vurgulayın.

OXXO kabanlar kış gardrobunuzun anahtar parçası OXXO’nun her kış olduğu gibi 2016 kışının da vazgeçilmez parçası uzun kabanlar. Uzun dökümlü kabanları denim pantalonlar, çizme, bot ve oxford ayakkabılarınızla kullanabilir, clutch ekleyerek geceye de devam edebilirsiniz. Kabanlar olduğunuzdan daha uzun bir görünüm sağlarken kemer detayıyla belinizi daha ince gösterebilirsiniz.


Her kadının kış kombinlerinde mutlaka yer verdiği uzun çizmeler OXXO tasarımcılarının tasarladığı birbirinden farklı modelleriyle mağazalarda yerini aldı. OXXO çizmeleri hem ofiste hem günlük hayatınızda hem de geceye devam ederken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çizmelerinizi elbise, mini A line etek, skinny jean veya taytlarınızla kullanabilir, şık bir görünüme imza atabilirsiniz.

Kovboy botlara OXXO yorumu Püskül detaylarıyla OXXO tasarım ekibi tarafından yeniden yorumlanan kovboy botları mini etekler ile kış aylarının vazgeçilmezi yumuşacık kalın uzun hırkalar, örgü ve triko kazaklarla kombininize ekleyebilirsiniz.


Bomber montlar soğuk havalarda içinizi ısıtırken, şıklığınız ile göz kamaştırın. Kaban ve montlarınızı ekoseli atkılar ponpon detaylı berelerle renklendirebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe