Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

NIKELAB ACG yenilikleri ile tam zamanında kışa hazır

NikeLab, yenilenen ACG koleksiyonunun her türlü hava koşulunda hareket imkanı sağlayan ve özel olarak tasarlanan dördüncü sezonunu tüketicil...

NikeLab, yenilenen ACG koleksiyonunun her türlü hava koşulunda hareket imkanı sağlayan ve özel olarak tasarlanan dördüncü sezonunu tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Tüm gün kullanılabilecek bir spor ürün sistemi olarak tasarlanan Holiday 2015 NikeLab ACG koleksiyonu, dış giyim ve ayakkabı ürünlerinde ACG’nin açık havada kullanım özelliklerini ve fonksiyonel sokak estetiğini,spor tarzındaki yeniliklerle bir araya getiriyor. Örneğin NikeLab ACG 2-in-1 Long Bomber Ceketinde, sporcunun açık havadan iç mekana geçerken ceketi sırt çantası gibi taşımasına imkan veren bir askı sistemi bulunuyor. Ayrıca ceketin stratejik noktalarına cep telefonu, kulaklık ve su şişesi gibi eşyaların konabileceği cepler yerleştirilmiş. Asgari düzeydeki dikişler ve ek yerleri sayesinde her bir ürün kullanıcıyla birlikte hareket ediyor ve Gore-Tex®, Nike Tech Fleece ve Nike Dri-FIT Wool gibi performans malzemeleri de hava koşullarına karşı çok yönlü bir koruma sağlıyor. Su geçirmez dokuma kumaştan üretilen NikeLab ACG Kargo Pantolon ise, bacak üstündeki kargo cepleri, isteğe göre özelleştirilebilen bir saklama işlevi sunuyor.

NikeLab Kıdemli Tasarım Direktörü Jarrett Reynolds koleksiyon ile ilgili olarak “Asıl çalışma alanımız şehir. Şehir birbirinden farklı pek çok aktiviteye ve mikro iklime ev sahipliği yapıyor. Söz gelimi bir dakika dondurucu bir yağmur altında bisiklet kullanıyorken, bir sonraki dakika tıklım tıklım dolu bir metroda kendinize yer kapmaya çalışmak durumunda kalabilirsiniz. NikeLab ACG koleksiyonu, hareket özgürlüğü vermesi ve şehirde karşılaşabileceğiniz her şart altında hava koşullarına karşı koruma sağlaması için özel olarak tasarlandı” diyor.

NIKELAB ACG FLYKNIT LUPINEK SFB
NikeLab ACG Flyknit Lupinek SFB’te, ayağı sıcak tutması ve nefes alabilirlik ve kötü hava koşullarına karşı koruma sağlaması için su geçirmez deri ve su geçirmez Flyknit teknolojisi kullanıldı. Bilek kısmında bulunan özel yastığı ekstra konfor ve denge sağlarken, Nike Free’den esinlenilerek tasarlanmış SFB dış taban doğal hareket imkanı sunuyor. Kullanılan sert ve yapışkan kauçuk karışımı, daha fazla yer tutuşu ve dayanıklılık sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe