Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonu gelmeyen macera ve aşk hikayeleri

Vans geçtiğimiz sezon büyük ilgi uyandıran eğlenceli Disney koleksiyonlarına Holiday koleksiyonu hazırlayarak yeni karakterler ekledi.  So...

Vans geçtiğimiz sezon büyük ilgi uyandıran eğlenceli Disney koleksiyonlarına Holiday koleksiyonu hazırlayarak yeni karakterler ekledi. 

Sonbaharda içindeki çocuğu kaybetmeyen büyüklerin en çoşkulu eğlencesi olan modellere Harikalar Diyarında kaybolan Alice, Cruella’nın elinden kurtulmak isteyen 101 Dalmaçyalı ve en iyi dostu ormandaki hayvanlar olan ‘Orman Çocuğu’ da katıldı. Alice Harikalar Diyarında serisinde de büyümeyen çocukları bir sürpriz bekliyor. Hikayenin unutulmaz karakteri ‘Cheshire Kedisi’ karanlıkta parlayan bir baskıyla tasarlandığı için gece eğlencelerinin bir numaralı ayakkabısı olacak.


Alice Harikalar Diyarı’nın saykodelik karakterleri; Çılgın Şapkacı, sırıtkan Cheshire Kedisi, Kırmızı Kraliçe ve onun iskambil kağıtları ‘slip-on’ modellerde can bulurken, dalmaçyalılar Vans Sk8-Hi modellerinde karşımıza çıkıyor.

Sonu gelmeyen macera ve aşk hikayelerine heyecan katan tasarımlar markanın aksesuarlarında da ön plana çıkıyor. Çanta, şapka ve çorap gibi tamamlayıcı aksesuarlar klasik görünümüne renk katmak isteyen moda severlerin favorisi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe