Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sevgilinize Aşk Yaşatın

Sevgilinize ona ne kadar değer verdiğinizi göstermenin en iyi yolu, bu Sevgililer Günü'nde de Liu Jo'dan geçiyor. Liu Jo, Sevg...


Sevgilinize ona ne kadar değer verdiğinizi göstermenin en iyi yolu, bu Sevgililer Günü'nde de Liu Jo'dan geçiyor.

Liu Jo, Sevgililer Günü'nde aşkınızı tazelemeniz ve sevgilinizi şımartmanız için en doğru hediyeleri 2015-2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda bir araya getiriyor. Kürk, deri, tiftik, saten gibi farklı materyalleri siyah, beyaz, deve tüyü, bordo renkler ve hayvan baskıları, ekose ve grafik desenler ile harmanlayan Liu Jo, hem günlük hayatta hem özel davetlerde kullanılabilecek anahtar parçalarla en güzel hediye alternatiflerini sunuyor.

Zarif ve modern bir silüete sahip elbiseler feminenliği vurgularken; yumuşacık pançolar ile suni deri ve kürk parçalar sıcacık kalmak ve rahatından ödün vermek istemeyenler için en ideal hediye alternatifi oluyor. Bu Sevgililer Günü'nde de en çok tercih edilen, aşkın rengi kırmızı oluyor; 14 Şubat'ın en şık kadını olmak isteyenler, kırmızı suni deri Liu Jo elbiseyle göz kamaştırıyor. Sevginizi ifade etmenin en iyi yollarından biri olan hediye almanın zorluğundan, sizi, kış koleksiyonuyla Liu Jo kurtarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi