Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğanın uyanışına tanıklık edin!

Açık hava tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonunu macera severlerin beğenisine sunuyor. İster doğad...


Açık hava tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonunu macera severlerin beğenisine sunuyor. İster doğada ister şehirde Columbia ürünleri ile baharın tadını doyasıya çıkaracaksınız.



Columbia’nın ödüllü tasarım ve teknolojileri ile şıklıktan ödün vermeden tüm doğa koşullarında konforu yakalayacaksınız. Columbia İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonunda bulunan su geçirmez ve ayağı tam kavrayan ayakkabılar, yelekler, terin hızla buharlaşmasını sağlayan Omni-Wick nem transfer teknolojisine sahip t-shirt’ler gibi geniş ürün yelpazesi ile her yaş ve zevkten macera tutkunlarının uğrak noktası olacak.


Bahar aylarının değişken hava koşullarına mükemmel uyum sağlayan su geçirmez-nefes alabilir Titanium OutDry Extreme serisi yağmurluklar ise sezona damgasını vuracak. Columbia’nın en üst düzey teknoloji ile geliştirdiği OutDry Extreme serisi ile bu bahar kuru ve konforlu geçecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi