Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek gardırobunun vazgeçilmezlerinden

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, seçkin ve modern tasarımları ile baharı karşılıyor.  Serin bahar günlerinin vazgeçilmezi trenç...


Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, seçkin ve modern tasarımları ile baharı karşılıyor. 

Serin bahar günlerinin vazgeçilmezi trençkotlar denim pantolonlar ile kombinleniyor; şehirli erkeklere günlük yaşamda ayrıcalıklı bir stil kazandırıyor.

Şık giyimi seven Kiğılı erkeğinin dolabının vazgeçilmezi trençkot, bahar havalarının kurtarıcısı oluyor. Özel tasarım astarıyla dikkat çeken trençkotlar, Kiğılı koleksiyonunun zamansız parçaları arasında bulunuyor.

Treçkotları en iyi tamamlayan gömlekler Kiğılı kalitesini yansıtan çizgiler ile ön plana çıkıyor. Geniş renk alternatifleri bulunan gömleklerin klasiğin yanı sıra slim fit ve süper slim fit seçenekleri de dinamik ve enerjik bir görünüm yaratıyor. Zamansız klasik ekose desenler ise gömlek modellerinde göz alıcı bir şekilde yer alıyor.

Modası hiç geçmeyen, her mevsim birçok kıyafetle giyilebilen denim pantolonlar günlük hayatta Kiğılı erkeğinin şıklığını tamamlıyor. Slim fit modeller dışında “baggy” olarak adlandırılan daha bol kesimli denim pantolonlar da erkek gardırobunun vazgeçilmezlerinden oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe