Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Geçmişin yansımalarını zarafetle örtüştürüyor.

Modern tarzıyla klasikleri buluşturan Deichmann 2016 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu, kadınların yeni sezon gardıroplarını kuşatıyor.  Estet...


Modern tarzıyla klasikleri buluşturan Deichmann 2016 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu, kadınların yeni sezon gardıroplarını kuşatıyor. 

Estetik ve rahatlığı bir arada sunan markanın babet, dekolte bootie ve kısa çizmeleri baharın sıcak rüzgarlarına göz kırpıyor. Ayrıntılarla da zenginleşen özel koleksiyon, feminenliği renk skalasıyla beraber kusursuz bir şekilde bütünleştiriyor.


Pastel renklerin ağırlıkta olduğu tasarımlar, piton desenler ve çiçek baskılarla sezon trendlerine yeni bir bakış katıyor. Klasik tarzla yeniden yorumlanan stilettolar ise geçmişin yansımalarını zarafetle örtüştürüyor.

Deichmann’ın yeni sezona özel tasarladığı kısa çizmeler kilim desenlerin yanı sıra püsküllerle karşımıza çıkıyor. Jeanlerle muhteşem bir uyum yakalayan bu modeller kadınların markajına giriyor.


Klasikler arasında yer alan topuklular ise nar kırmızısı, kum beji ve asil siyahlarla her türlü kombinin anahtar parçalarından oluyor. Markanın hit ürünü olarak ön plana çıkan dantel işlemeli çiçek baskılar, kadınların hafta sonu tarzına ayak uyduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe