Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hamile kadınlar için hayatı kolaylaştıran çamaşır modelleri

Modern tasarımlarını ulaşılabilir fiyatlara sunan Yeni İnci, fonksiyonel ürünleriyle de fark yaratıyor. Hamile kadınlar için hayatı kola...


Modern tasarımlarını ulaşılabilir fiyatlara sunan Yeni İnci, fonksiyonel ürünleriyle de fark yaratıyor. Hamile kadınlar için hayatı kolaylaştıran çamaşır modelleri hazırlayan Yeni İnci, doğum sonrası annelerin de konforunu düşünüyor.


Hamile kadınlar için hareket özgürlüğü ;

Karın bölgesi normal çamaşırlara göre esneyerek genişleyen külot ve atlet seçenekleri hamile kadınların hem rahat hareket etmesini hem de kendileri ve bebeklerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Farklı beden alternatifleriyle 9 aylık hamileli süresince anne adaylarına konfor sunan Yeni İnci, doğumdan sonra da anneleri unutmuyor.

Bebeklerini emziren annelerin de sağlığını ve hassasiyetini düşünen Yeni İnci emzirme sütyenleri, göğüs içi bölgesindeki koton havlu dokusuyla dikat çekiyor. Hem hamilelik hem de doğum sonrası kullanılabilen modeller, emzirme klipsi sayesinde annelere büyük bir kolaylık sunuyor. 80-100 B/C/D beden seçenekleri ile üretilen sütyenler ihtiyacınız olan her bedeni kolaylıkla bulmanızı sağlıyor.

Testlerle onaylı güvenilirlik;


Beyaz, siyah ve ten rengi seçenekleri bulunan emzirme sütyenleri, Yeni İnci güvencesiyle kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Azo testinden geçmiş ve kanserojen olmadığı ispatlanmış ham maddelerden üretilen Yeni İnci sütyenler, anne ve çocuk sağlığını öncelikli tutuyor. Yeni İnci emzirme sütyenleriyle siz de konforunuzu artırabilir, aynı anda kendinizi rahat ve şık hissedebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi