Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Heyecanla beklenen Victoria’s Secret Swim Kataloğu karşımızda!

Kış aylarının soğuğunu bir an için unutup yaz aylarının içimizi ısıtan deniz, güneş, kum üçlüsünü hayal etmek şimdi mümkün. Çünkü her ya...


Kış aylarının soğuğunu bir an için unutup yaz aylarının içimizi ısıtan deniz, güneş, kum üçlüsünü hayal etmek şimdi mümkün. Çünkü her yaz sezonu öncesi heyecanla beklenen Victoria’s Secret Swim Kataloğu karşımızda! 

Her yıl merakla beklenen dünyanın en seksi mayo ve bikini koleksiyonunun çekimleri..

Moda fotoğrafçısı Guy Aroch’un objektifinden yeni destinasyonumuz bu yaz, Bora Bora adası. Sezonun en seksi, en şık bikini ve mayo modelleri ise başrolde.


Dünyanın en gözde süper modellerini yaratmasıyla tanınan Victoria’s Secret’ın Swim kataloğunun kapağında bizi karşılayan Elsa Hosk oluyor. 2011 yılından bugüne Victoria’s Secret şovlarında podyumda beliren ve markanın kampanyalarının yüzü olan İsveç asıllı Elsa Hosk, kapakta giydiği örgü bikinisiyle hepimizi meleklerin düş yaşamına davet ediyor.


Yaz sezonun trendlerini belirleyen koleksiyon, sörf tutkunları ve bohem tarzlardan ilhamla yaratılan renkli, farklı siluetlerde tasarlanan modelleriyle öne çıkıyor.


Örgü tasarımlardan fermuarlı spor modellere, renk bloklarından seksi bant detaylarına tüm koleksiyon yine tek bir hayalden yola çıkıyor: Victoria’s Secret meleklerini sahillerin yıldızı yapmak!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe