Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mutlu Bir Yaz Günü

Koton Kids 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu çocuklara bu sezon oldukça havalı bir gardırop sunuyor ve enerjik tasarımları ile şimdiden yaza...


Koton Kids 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu çocuklara bu sezon oldukça havalı bir gardırop sunuyor ve enerjik tasarımları ile şimdiden yaza merhaba diyor.

Koton Kids bu sezon her zamankinden daha eğlenceli ve enerjik. Mutlu bir yaz gününde çocukların özgürlük ve eğlencesine değer katacak bir koleksiyon hazırlayan Koton Kids, 2016 İlkbahar-Yaz sezonuna capcanlı bir giriş yapıyor.


Koton Kids 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun anahtar parçaları arasında kızlar için denizci çizgili salopetler, çıtır-çiçek desenli fırfırlı koton bluzlar, brode yaz elbiseleri, jean şort tulumlar, kalp-detaylı pötikare elbiseler, renkli ponponlu etnik bluzlar, şortlar, püskül bağlamalı koton bluzlar, nakış yakalı çiçekli elbiseler, ponponlu tütüler ve renkli sweatshirtler yer alıyor.

Erkekler için ise jean salopet tulumlar, mini-kareli gömlekler, kendinden askılı beyaz keten bermudalar, denizci çizgili gömlekler, çizgili pantolonlar, renkli polo tshirtler, egzotik desenli kısa kollu gömlekler, renkli şortlar, atletik basketbol şortları ve sloganlı sweatshirtler öne çıkıyor.


Koleksiyonun renk paleti ise bu sene oldukça eğlenceli. Sarı, şeker pembesi, tatlı mavi ve beyaz renkleri kızlar için tasarlanan parçalarda koleksiyonun ana renklerini oluştururken, erkekler için ise beyaz, aqua, lacivert ve gökyüzü mavisi tercih ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe