Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Oscar Morris ile Öze Dönüş

Oscar Morris markasının ilk koleksiyonu ‘Gün’ün çıkış noktasını ‘kişinin yoğun metropol hayatından kaçışıyla beraber özüne dönüşü, gösteri...

Oscar Morris markasının ilk koleksiyonu ‘Gün’ün çıkış noktasını ‘kişinin yoğun metropol hayatından kaçışıyla beraber özüne dönüşü, gösterişten uzaklaşarak sadeleşmesi’ni oluşturuyor. Bu öze dönüş, kişiyi kaybolmasına sebep olan yoğunluktan uzaklaştırıyor, onu geçmişe yolculuğa çıkarıyor.

Kişinin yalın güzelliğini yeniden keşfetmesine yardımcı oluyor. Koleksiyonda şehir yaşamında hızla başlayan ve aynı hızda biten günün her anına ayak uydurabilen, kişiye özünü hatırlatan sade kıyafetlerin gerekliliği vurgulanıyor. Zamansız parçalardan oluşan‘Gün’de süet ve deriler ön plana çıkıyor. Sweatshirt, pantolon, elbise, crop-top ve tshirt’ten oluşan 10 parçalık kapsül koleksiyon sizi anlarınıza taşıyor.

Koleksiyon hem erkeklerin hem de kadınların kendilerini daha özel hissedebileceği ve yoğun metropol hayatında günün her anında stillerini yansıtacakları rahat ve şık parçalardan oluşuyor.
Oscar Morris tasarım ürünlerinde yüksek kaliteli süet, deri, özel paraşüt kumaşlar kullanılırken el işçiliğin kullanılmasına da özen gösteriliyor.

Gardırobunuzun temeli olacak olan bu parçalar telaşlı sabahlarınızda kombin yapabilmenizi kolaylaştıracak.

Siyah ve tabanın harika uyumu ile özellikle mevsim geçişlerinde sade şıklığı yakalayabilirsiniz.

Koleksiyon Detayları:
Anlar arasındaki maceralı yolculuktan aklımızda kalan imgeler süet ve deride hayat buluyor. 70’lerin ruhunu taşıyan boğazlı crop-toplar, elbiseler ve kalıplı sweatshirtler bizleri dönemsel bir hikayeye götürüyor.

70’lerin ruhundan etkilenen özgür ve sade kesimler silüetlerle bir araya gelerek koleksiyonun retro fütüristik havasının bir kez daha altını çiziyor. Yan kumaş şeridi ve paraşüt kumaş gibi detaylar ile 70’ler dönemi modern bir dille yeniden yorumlanıyor. Bu görünümü tamamlayan cut-out detaylar, hacimli görünüm ve sıfır yaka sade süet tshirtler ise koleksiyona yenilikçi bir kimlik veriyor.

Oscar Morris, şehir yaşamını ‘anlar’ ile anlatıyor. 
An itibari ile bugündeyken, zaman bizi hatırlayabileceğimiz en derin geçmişe sürükler, belki yirmi belki kırk yıl kadar derine.. Öze dönersin bir an, evrene ait olma hissi belirir. Sonsuz mutluluk taşır çünkü içinde çocukluk barındırır. Hatıra gelenler listesinde; gülümsemeler, ilkler.. Gösterişten uzaklaşır sadeleşirsin anında, belki bir nebze toprak kokusu burnunun ucunda..


Kaybolmamıza sebebiyet veren koşuşturmanın arasında dünyanın diğer ucundayken dahi tek bir soru seni andan almaya yeter.. Andayken aslolanın değerler, teknolojik günün özden geldiğini ve sadeliğin gerekliliğini yoğun korna seslerinin arasında anımsayabilmek adına..

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe