Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tek Bi Jean Milyonca Hikaye

140 yıllık denim geçmiÅŸine sahip ikonik marka Levi's®, zamansız şıklığın simgesi 501 ailesi ile modaseverlerin tercihi oluyor. Levi...

140 yıllık denim geçmiÅŸine sahip ikonik marka Levi's®, zamansız şıklığın simgesi 501 ailesi ile modaseverlerin tercihi oluyor.


Levis®'ın ikonik 501 ailesinin üyeleri 501, 501CT ve 501 ÅŸortlar, #weare501 kampanyası ile denimseverlerle buluÅŸuyor.

Düz paçası, rahat kesimi ve ikonik düğmeleri ile efsane haline gelen, dünyanın en çok giyilen jean'i 501, moda dünyasının nesiller boyunca varlığını devam ettirecek olmazsa olmaz parçaları arasında bulunmaya devam ediyor. Klasik model, San Francisco'nun efsanevi sisli havasını andıran açık-koyu yıkamaları, otantik ve geleneksel işlemelerle yeniden doğuyor.

Levi's®'ın San Francisco ve California'dan esinlenerek hazırladığı 501® CT Jean'ler, Orijinal 501® kalıbında yapılan küçük deÄŸiÅŸikliklerle, geleneksel ama modası geçmeyen bir görünüm kazanıyor. Denimseverlerin 501®'lerini kiÅŸiselleÅŸtirme isteÄŸinden yola çıkan ve 501® CT'yi tasarlayan Levi’s®, daha modern bir stil ortaya çıkarıyor.


Levi's®'ın hem erkek hem kadın koleksiyonunda bulunan denim ÅŸortlar; tişörtlerle, trucker ceketlerle, western gömleklerle kombinlenebilirken rahatlığı ve dayanıklılığı ile her ortamda giyilebiliyor.

Moda dünyasında nesiller boyunca varlığını devam ettiren, milyonlarca modaseverde farklı hikayesi olan denim dünyasının en ikonik ailesi 501, Levi's® maÄŸazalarında sizleri bekliyor...

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi