Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bir Etek Dikti Arap Yarımadası'nda Fırtına Estirdi

Onun için her şey orta okul yıllarında el işi dersinde diktiği bir etekle başladı.. Öyle bir etek dikti ki; tüm öğretmenleri aslında gel...


Onun için her şey orta okul yıllarında el işi dersinde diktiği bir etekle başladı.. Öyle bir etek dikti ki; tüm öğretmenleri aslında geleceğin en yetenekli modacısını izlediklerini biliyorlardı. Arap Yarımadası'nda, Kuveyt, İngiltere ve Hollanda'da fırtınalar estiren modacı Ayşe Bourke artık Türkiye'de..

Kadın girişimcilere ve başarılı kadınlara en güzel örneklerden bir tanesi Ayşe Bourke..
Henüz 13 yaşında el işi dersinde diktiği bir etekle başladı O'nun için moda yolculuğu..
Dikiş dikme ve moda aşkının önüne geçemeyen Bourke, bir yandan muhasebe eğitimini tamamlayıp diğer yandan da gecesini gündüze katarak moda sevdasının peşinden giderken yılmadan başarıdan başarıya imza atan bir kadın girişimci oldu.

Tatil için gittiği Marmaris'te kardeşinin de desteğiyle özel bir atölye kuran genç modacı gün geçtikçe adından söz ettirip Marmaris'e gelen Hollanda ve İngiltere jet sosyetesinin gözde modacısı oldu.

Desen ve kumaş araştırması için gittiği Kuveyt'te de bir defileye katılan yeteneklerini konuşturan modacı Kuveyt'te de bir atölye açarak Kuveyt Büyükelçiliklerinin ailelerini giydiren başarılı bir Türk kadın modacısı oldu. Tüm bu Orta Doğu ülkeleri, İngiltere ve Hollanda'da fırtınalar estiren Ayşe Bourke şimdilerde modanın kalbi sayılan Nişantaşı'nda da bir atölye açarak ''her şey bir adım atmakla başlar, ben bir etek dikerek başladım'' sözleri ile tüm kadınları girişimciliğe sevk ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi