Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yaz cool tavır başrolde!

Yenilikçi tarzı ve unique tasarımlarıyla fark yaratanların markası Twist, 2016 İlkbahar-Yaz sezonuna dinamik bir başlangıç yapıyor. Sezo...


Yenilikçi tarzı ve unique tasarımlarıyla fark yaratanların markası Twist, 2016 İlkbahar-Yaz sezonuna dinamik bir başlangıç yapıyor. Sezonun yıldızı parlayan trendlerinin de yer aldığı, her stile hitap eden koleksiyonuyla Twist, şehrin dinamizmini yakalamak isteyenlere, iddialı ve enerjik bir yaz gardrobu vaat ediyor!

Twist ile bu yaz cool tavır başrolde! Cool çizgilerin, karakteristik renk tonlarıyla buluştuğu 2016 Yaz koleksiyonuyla Twist, özgür ruhlu tavrını hem maskülen hem de feminen formlarda vitrinlerden sokağa taşıyor!

Festival kızlarından ilham alan, 70’li yılların romantik havasına sahip, çıtır çiçek desenleri ve vintage görünümlü parçalarsa Twister’ları geçmiş zamanda keyifli bir yolculuğa davet ediyor.

Rahat ve bohem stili destekleyen püskül detaylı denim şortlar, crop top bluz ve büstiyerler, desenli kimonolar, nakış işlemeli, denim yelekler, uzun penye ve crochet elbiseler, stiliyle dikkat çeken Twister’ların radarında!

Önden düğmeli denim ve süet etekler, kolsuz trikolar ve yaz sezonunda da popülerliğini koruyan deri biker ceketler cool tavrı desteklerken; western tokalı, sezonun trendi mule terlikler ile maskülen görünümlü lastik tabanlı terlikler yaz sezonunda altın çağını yaşıyor! Etnik el işi, geometrik desenli ve boncuk detaylı sandaletler, natürel malzeme ve işlemelerle süslenmiş kemerler ise incelikli detaylarıyla bohem trendinin altını çiziyor.


Günün her saatine ayak uyduran, 80’lerin enerjik ve genç havasını destekleyen slip on kalın tabanlı ayakkabılar, sandaletlerde kullanılan scuba kumaşlar, file detaylı çantalar, grafik kabartma detaylı aksesuarlar, Twister’ların cesur stiline modern bir dinamizm katıyor.

Twist’in özgün tasarımları ile buluşan yazın yükselen renkleri optik beyaz, tarçın, indigo, gümüş ve limon yeşili, İlkbahar-Yaz sezonunun ilk belirtileri olarak koleksiyondaki yerini alıyor. Koleksiyonda yer alan eklektik tasarımlar, bohem şık stili benimseyenler için püskül ve tüy aksesuarlar ile zenginleştirilirken, sezonun trendi tasma kolyeler, zincir ve endüstriyel etkileşimli formlarda hayat buluyor.

Bu sezon sıkça rastlanan metal zincirler, el örgüsü ipler, turkuaz, boynuz ve yarı değerli taşların kullanıldığı aksesuarlar, en cool yaz görünümlerini cömertçe destekliyor! Stiline rocker bir dokunuş isteyenler içinse vücuda giyilen kolyeler, çoklu kullanımlı yüzükler, üç boyutlu bileklikler, metal detaylı aksesuarlar haki ve metal gibi çeşitli renk seçenekleriyle Twister'ların beğenisine sunuluyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe