Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ustaca bir araya getirilen bir giyim tarzı

‘Traveler’ konsepti ile seyahat etmeyi yaşam felsefesi haline getiren erkeklere klas çözümler sunan Cacharel, İlkbahar/Yaz 2016 sezonund...


‘Traveler’ konsepti ile seyahat etmeyi yaşam felsefesi haline getiren erkeklere klas çözümler sunan Cacharel, İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda da özgün tavrını öne çıkaran ve ustaca bir araya getirilen bir giyim tarzı sunuyor. Cacharel erkeğinin keşfe çıktığı yeni niş rotalar ise art deco, dinamik ve multikültürel ruhlu Little Havana ve Miami Little Haiti…


Renkler ve dokular Fransız gustosundan, formlar ve detaylar İtalyan terziliğinden…

Detaylardaki baskınlığı çok iyi taşıyan Cacharel’in, desen ve renk cesareti İlkbahar-Yaz sezonunda öne çıkıyor. Koleksiyonun ruhu, iyi bir seyyah olan Cacharel erkeğini her yönü ile destekliyor. Koleksiyon; özenle seçilmiş kumaşları, iyi düşünülmüş detaylarla bir araya getiriyor. Yalın ve net olduğu kadar, özgür ve kısıtlanmamış bir tavır öneriyor. Sezonun öne çıkan başlıkları: Joker: Mix and Match, Sezonun Kahramanı Desenler ve İddialı Dokunuşlar…

Joker: Mix and Match

Cacharel vazgeçilmez akımı ‘Mix and Match’ ile şehirli ve seyahat sever erkeğin hızlı hayatına ayak uydurabilecek, kendi parçalarının ötesinde kombin yeteneği olan tasarımları bu sezonda değişik alternatifleri ile sunuyor. Zıt desenli parçaların uyumu; takım elbise üstleri ile bütünleşen denimler, chinolar, bermudalar, ceketler ve takım elbiselerle birliktelik yaratan derin desenli gömlekler, klasik tarza renk katan polo yaka tişörtler sezon boyu kurtarıcı olmak için yerlerini alıyorlar. Mix&Match ile erkeğe konforlu bir giyim sistematiği sunan Cacharel, İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonunda da öne çıkardığı Mix&Match için alternatif ürün grupları oluştururken, desen dengesini de bu sisteme dahil ediyor.

Sezonun Kahramanı Desenler

Cacharel gardırobunun en fazla öne çıkan detaylarından biri mevsimsiz ve zamansız parçalara da seslenen mikro ve makro desenler. Koleksiyonu deneyimleyenler arasında; geometrik ve sulu boya desenler, farklı desenlerle tasarlanan yenilikçi renk ve dokular ve Cacharel çiçekleri bulunuyor. Desenlerin neredeyse tamamı Cacharel’e özel tasarlanıyor. Miami plajlarının uydudan çekilmiş şemsiye görüntülerini taşıyan gömlekler, sık dokuların tanımı mikro puanlı ceketler, maskülen balık ve kılçık desenleri ise bu sezonun yükselenleri.

İddialı Dokunuşlar

Beklenmedik anlarda fark yaratmasını bilen Cacharel erkeği, iddialı görünümünü de koruyor. Koleksiyonun renk paleti, Atlantik Okyanusu’nun günün farklı saatlerinde aldığı tonlarla Küçük Havana'nın eklektik kök renklerinden oluşurken, iddialı renklerden kaçınmıyor. Mevsimsiz ve zamansız parçalardan, 3 parça Mix&Match takım elbiselere; keten ve ince süet parçalardan Cacharel’e özel tasarlanan desen ve kumaşlara kadar tüm tasarımlarda son derece özgün bir yaklaşım ve iddialı dokunuşlar hakim.


Cacharel’in bu sezon smokin anlayışı da çok daha rahat ve oldukça alternatif bir yorumla sunuluyor. Erkeğin kusursuz bir görüntü yerine kendi stili ile bütünleştiği bir gece, Cacharel imzalı parçalardan oluşuyor.

Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü. Modanın Fransız ekolü, her sezon olduğu gibi Fransız stilinin sofistike halde tasarıma yansımasını sağlayan parçalarla erkeklerin gardırobunda yerini almaya hazır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe