Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuyla Romantik Bir Yaz

Arzu Kaprol ve Mudo Koleksiyonu, 2016 ilkbahar-yaz trendlerinin yorumlandığı ikinci koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Tasarımın gücüne ...


Arzu Kaprol ve Mudo Koleksiyonu, 2016 ilkbahar-yaz trendlerinin yorumlandığı ikinci koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor.

Tasarımın gücüne inanan Arzu Kaprol, kendinden emin ve ne istediğini bilen kadınlardan ilham alarak tasarladığı Arzu Kaprol ve Mudo ilkbahar-yaz 2016 koleksiyonuyla yaşamınızın her anına eşlik ediyor.

Kullanılan kumaşlardan, kalıplara kadar tamamen özgün bir tasarım anlayışıyla şekillenen koleksiyonda, cupro, viskon ve vual kumaşlar öne çıkıyor. Arzu Kaprol imzalı desenler ve parlak renkler, nötr bejlerle harmanlanıyor. Kafes tekniğinin high tech kumaşlarla buluştuğu tasarımlarda koleksiyona özel hazırlanan fermuar detaylar öne çıkıyor.


Arzu Kaprol ve Mudo koleksiyonunda, çizgisellik ve degrade renk geçişleri arasındaki muhteşem uyum gözler önüne serilirken, bej, siyah, beyaz gibi renklerin sarı, fuşya gibi canlı ve dinamik renklerle hareketlendirilmesi yazın canlılığına atıfta bulunuyor.

Koleksiyonda, birbiriyle kombinlenen geometrik geçişli gömlekler, bluzlar, etek ve pantolonlar göze çarparken, fit kalıplardaki feminen elbiseler büyük beğeni topluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe