Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ayakları şık bir rahatlıkla buluşturan koleksiyon

Koton; rahat, modern ve şık adımlarla sezonun yükselen ayakkabı trendlerini moda severlerle buluşturmaya hazır.  Modası hiç bir z...


Koton; rahat, modern ve şık adımlarla sezonun yükselen ayakkabı trendlerini moda severlerle buluşturmaya hazır. 


Modası hiç bir zaman geçmeyen ve bahar aylarında en çok tercih edilen beyaz ayakkabıları, yazın enerjisine ayak uyduran rengarenk espadrilleri, zarif ve modern topuklu ayakkabı alternatifleriyle bu yaz ayaklar çok rahat ve şık.


Moda ve trendlerin öncüsü Koton’da ayaklara yaz geldi! Birbirinden şık modelleriyle bahar kombinlerinizi tamamlayacak onlarca alternatif ayakkabı tutkunlarını bekliyor.


Koton; rahat, modern ve şık adımlarla sezonun yükselen ayakkabı trendlerini moda severlerle buluşturmaya hazır. Modası hiç bir zaman geçmeyen ve bahar aylarında en çok tercih edilen beyaz ayakkabıları, yazın enerjisine ayak uyduran rengarenk espadrilleri, zarif ve modern topuklu ayakkabı alternatifleriyle bu yaz ayaklar çok rahat ve şık.


Her adımda keyif veren modeller Kaliteden ödün vermeden tüm ayak tiplerine hitap eden modeller üreten Koton, yeni sezonda da gözde olmaya devam edecek. Konforu ve şıklığı bir arada sunan Koton yeni sezon ayakkabı koleksiyonu, hem göze hitap ediyor hem de büyük rahatlık sunuyor.

Ayakları şık bir rahatlıkla buluşturan koleksiyonda her adımda keyif veren modeller mevcut. Farklı ve modern tasarımlarla koleksiyondaki yerini alan terlik ve sandaletler ve birbirinden özel modellerle kusursuz görünümü ön plana çıkaran Koton yeni sezon ayakkabı koleksiyonu tüm Koton mağazalarında ve koton.com’da.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe