Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

"Işıltılı Deniz" Koleksiyonu Tanıtıldı

Swarovski markası Next Level AVM’de bulunan mağazasında “Işıltı Denizi” koleksiyonunu tanıttı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı et...


Swarovski markası Next Level AVM’de bulunan mağazasında “Işıltı Denizi” koleksiyonunu tanıttı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı etkinlikte davetliler Swarovski ürünlerini yakından inceledi. Bol bol alışveriş yapan davetliler yeni koleksiyon hakkında bilgi aldı.

Işıltılı turkuaz tonları, akuamarin ve cesur pembeler, deniz ve okyanuslardan esinlenen, Swarovski’nin 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki en baskın renkler olarak öne çıkıyor. Deniz bitkilerini andıran renkleri ve şekilleri ile cesur ve şık parçalardan oluşan koleksiyon her tarz kıyafete canlılık ve enerji getirecek. Swarovski’nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin koleksiyonu “Deniz tamamen organik ve sonsuz bir güzellik, ilkbahar/yaz takı koleksiyonumuz için de kusursuz bir esin kaynağı. Doğanın güzelliğine övgünün yanı sıra koleksiyondaki parçaların her biri neredeyse her ortam için mükemmel, şık ve kadınsı bir zarafet sunuyor” diye açıklıyor.

BAHAR STİLİ

Bahar stilini sevilen eski bir parçaya sezona özel bir farklılık katarak başlatıyoruz. Stardust ve Slake bileklikleri birbirine örerek, farklı renkleri bulunan tek bir bileklik yarattık. Bir kaç bilekliği üst üste takarak bileğinizde bir renk sarmalı yaratabilir ya da tek başına kullanarak kıyafetinize bir ışıltı dokunuşu katabilirsiniz. Kreatif Direktörümüz Nathalie Colin kıyafetini tamamlayan farklı bileklikleri bir arada kullanmayı seviyor: “Bileklikleri hem kişisel bir tarz yaratacak, hem de sezonun son moda renklerini yansıtacak şekilde üst üste takmayı çok seviyorum.” Bilekliğin en önemli özelliklerinden biri de göz kamaştırıcı ışıltılar sunan yeni ve benzersiz bir kristal kesimi olan Slake Dot
.
YAZ SICAĞI

İlkbahardan yaza geçerken Swarovski cesur renkler, geometrik şekiller ve mercan benzeri formlarla deniz yaşamına bir övgü niteliğinde. Deniz yıldızlarından ve deniz atlarından esinlenen kıvrımlar ve deniz kabuğu siluetlerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonda ihtişamınızı tamamlayacak gizli tokalar ve kolye uçları da yer alıyor. Cesur Eminence kolye son teknoloji Pointiage tekniği ile yerleştirilen yığma kristalleri ile yoğun bir etki, ince baget kristalleri ile çağdaş bir tarz sunuyor. Kolye, beyaz bir üst ile birlikte göz kamaştırıcı bir etki yaratıyor, ya da kolyenin uçuk tonlarından biriyle kombinleyerek tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.


Nathalie zarif ve çarpıcı tarzları bir araya getirerek farklı görünümler yaratmayı tavsiye ediyor “Bu sezon tercihim cesur bir yüzüğü zarif kristal pavé bir bant yüzükle kombinleyerek havalı bir kontrast yaratmak. Ya da kolyenin göz alıcı renkleri ile mükemmel uyumlu birkaç yüzüğü birlikte takmak.”

Gerçek anlamda şık bir tarz için kolyeyi, işçiliği ile göz kamaştıran, iri Euphory kokteyl yüzükle birlikte kullanın. Metalik taban üzerine Amethyst, Emerald ve Siam tonlarında kristalleri ile bu yüzük modern, ihtişamlı bir görüme sahip. İster şehirde geçireceğiniz bir gün, ister zarif bir akşam gezintisi, bu yüzük her tarz kıyafetinize kolayca uyum
sağlayacak.

MÜKEMMEL HEDİYE

Yeni ilkbahar/yaz koleksiyonunun yanı sıra Swarovski özel günler ve kutlamalar için de mükemmel takılar sunuyor.

Bu yılın Sevgililer Günü koleksiyonunda bugüne kadarki en geniş kalp motifi seçkisi yer alıyor. Parçaların en dikkat çekicisi yumuşak pembe altın tonu üzerine pavé yerleştirme kristalleri ile kadınsı duygular uyandıran Cupid kolye. Çift kalp motifli Dear kolye ve üzerinde sonsuzluk sembolü görülen Exist kolye gibi hediye setlerini ister üst üste takarak modern bir tarz elde edebilir, isterseniz de tek başına kullanarak romantik, zarif bir görünüm yaratabilirsiniz.

Anneler Günü için mükemmel, incilerden esinlenen koleksiyon ile anneleri bu yıl sürprizler bekliyor. Çok beğenilen ‘V’ şekilli, zamansız Delta koleksiyonu 2016 yılı için şık ve ışıltılı vurgular katan yumuşak inci tonları ile yenilendi.


Kısa ve uzun zincirli kolyelerin her ikisi de anneniz için bu özel günü daha da özel kılacak bir hediye olabilir. Nathalie Colin bu kolyeleri üst üste takmayı seviyor: “Kişisel olarak günlük hayatımda iki ya da üç zarif kolye ucunu üst üste takarak rahat bir tarz yaratmayı ya da kısa bir kolyeyi, canlı renklerde, uzun bir kolye ucu ile kombinleyerek modern bir görünüm elde etmeyi seviyorum.”

Swarovski bu yıl da özel günler için sunduğu mükemmel hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam edecek. Yumuşak tonlarda, ışıltılı kalplerden, göz kamaştırıcı incilere, sevdiğiniz o özel kişiye sizin için ne kadar önemli olduğunu hatırlatacak parçayı mutlaka bulacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi