Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Küba enerjisini plajlara taşıyor

Penti kadınları tatilden önce Penti’de! ‘Karıştır Yakıştır’ seçeneği, uygun fiyatları ve çeşitliliğiyle her kadına güneş açtıran plaj kole...

Penti kadınları tatilden önce Penti’de! ‘Karıştır Yakıştır’ seçeneği, uygun fiyatları ve çeşitliliğiyle her kadına güneş açtıran plaj koleksiyonu bu sezon daha da iddialı! Geçtiğimiz sezon ‘yok satan’ Penti Plaj Koleksiyonu, bu kez Küba enerjisini plajlara taşıyor.

6 farklı konseptten ve bu konseptleri tamamlayan aksesuarlardan oluşan Penti Plaj Koleksiyonu, yaz heyecanını ikiye katlıyor! Çekimleri Küba’da gerçekleşen ve Küba enerjisini yansıtan koleksiyon, tatil bavullarının vazgeçilmezi olmaya hazır! ‘Karıştır Yakıştır’ konseptiyle kadınlara kendi tarzlarını yaratma keyfini yaşatan Penti’de her parçayı birbiriyle kombinlemek serbest!

Plaj koleksiyonu; tüm dünyada herkesin takip ettiği ve kendi modasını yarattığı müzik festivallerine gönderme yapan “Festival” konsepti, geometrik baskılar, seksi detaylar ve farklı modelleriyle plajlarda bohem bir rüzgar estirecek “Bohemian” konsepti, slogan baskılı, şeker renkli, eğlenceli, cıvıl cıvıl “Candy Pop”, Küba ve Fas seramiklerinin hayat verdiği “Morocco”, her sene koleksiyonun ve plajların olmazsa olması “Hot” ve gençlerin gözdesi olacak “Penti Young” ile 2016 yazını akıllara kazıyacak.

Özellikle 14-18 yaş arası gençlerin severek giyeceği renk, baskı ve modellerden oluşan “Penti Young”, 32 beden dahil tüm bedenlerde satışa sunulacak.

Gizli dikişler harikalar yaratacak!

Penti, yeni eklenen gizli dikişiyle kalçayı sıkmayan, küçük kesimli bikini altı modellerini sunuyor. Kesimiyle kalçayı mükemmel kavrayarak daha yuvarlak ve dik görünmesini sağlayan bikiniler kadınların vazgeçilmezi olacak!

Cool sports!


Penti, tüm dünyada herkesi ve her moda akımını etkisini altına alan spor trendini plajlara taşıyor. Blok olarak kullanılan renklerle; file, biye ve lastik detaylar sporcu ruhları bekliyor.

Tepeden tırnağa Penti!

Mayo ve bikini temalarıyla bütünlük sağlayan plaj aksesuarları ve kıyafetleri göz kamaştırıyor! Plaj pantolonları, şortlar, kimonalar, elbiseler, etekler, ip ve örgü detaylı üstler birbirinden farklı çanta ve şapkayla yaz enerjisini tamamlıyor. Sandaletler, terlikler ve kumaş ayakkabılar koleksiyonun en şaşırtıcı ve çarpıcı ayrıntısı oluyor. Bu yaz Penti ile, tepeden tırnağa tatil mümkün oluyor!


Plajda takı serbest!

Penti, plajlarda takı rüzgarına eşlik ediyor. Mayo ve bikinilerle uyum sağlayan takı koleksiyonu tüm stil sahiplerini bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe